Petrecere de exceptie @SKYE Club

revelion skye

Orice sfarsit este un nou inceput, dar un singur lucru nu se va schimba…pasiunea noastra de va face sa va simtiti bine si de a va da un motiv sa fiti alaturi de noi! Iti propunem sa alegi o petrecere de exceptie, cu muzica aleasa, ce te va tine toata noaptea in miscare, intr-o atmosfera exuberanta.

A venit momentul sa ne luam ramas bun de la 2015, un an cu evenimente frumoase in care ne-am bucurat, am zambit, am trait clipe de neuitat si ne-am distrat impreuna. Asadar, va invitam sa petreceti si noaptea dintre ani in club SKYE si sa inchinam o cupa de sampanie in cinstea unui An Nou mai bun, mai fericit si mai prosper.

Programul muzical va fi pregatit de DJ & MC, cu muzica pe toate gusturile (pop, dance, latino, R&B, house, oldies, populara). Sunteti asteptati sa petreceti noaptea dintre ani impreuna, intr-o atmosfera de distractie!

BILETE

Pret bilet: 150 lei/ pers include accesul in club, loc la masa si bautura (*100 lei reprezinta bonuri de consumatie la bar, 50 lei accesul in club) Biletele pot fi achizitionate din CAFENEAUA DEJA VUE. PENTRU INFORMATII SI REZERVARI: 0752430296 | 0731773344 | OFFICE@SKYE.RO |

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

Dubla NYE Party

Intampina noul an dansand

365 new chances in 2019 @Time Out

New Year’s Eve Party 2019 @Madison Bistro & Lounge

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedia ”Sot de vanzare”, la Teatrul Luceafarul

”Coaste din viața lui Adam” la Teatrul Luceafarul

Caravana Zilele Filmului Românesc se pune în mișcare

Organizația Medici fără Frontiere caută români pentru misiuni de salvare

Scrie un comentariu: