Petrecere de exceptie @SKYE Club

revelion skye

Orice sfarsit este un nou inceput, dar un singur lucru nu se va schimba…pasiunea noastra de va face sa va simtiti bine si de a va da un motiv sa fiti alaturi de noi! Iti propunem sa alegi o petrecere de exceptie, cu muzica aleasa, ce te va tine toata noaptea in miscare, intr-o atmosfera exuberanta.

A venit momentul sa ne luam ramas bun de la 2015, un an cu evenimente frumoase in care ne-am bucurat, am zambit, am trait clipe de neuitat si ne-am distrat impreuna. Asadar, va invitam sa petreceti si noaptea dintre ani in club SKYE si sa inchinam o cupa de sampanie in cinstea unui An Nou mai bun, mai fericit si mai prosper.

Programul muzical va fi pregatit de DJ & MC, cu muzica pe toate gusturile (pop, dance, latino, R&B, house, oldies, populara). Sunteti asteptati sa petreceti noaptea dintre ani impreuna, intr-o atmosfera de distractie!

BILETE

Pret bilet: 150 lei/ pers include accesul in club, loc la masa si bautura (*100 lei reprezinta bonuri de consumatie la bar, 50 lei accesul in club) Biletele pot fi achizitionate din CAFENEAUA DEJA VUE. PENTRU INFORMATII SI REZERVARI: 0752430296 | 0731773344 | OFFICE@SKYE.RO |

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

PE ACEEASI TEMA:

This party is for you @Tribeca

Balul Bobocilor 2017 / Facultatea de Matematica

Party with attitude

Let’s celebrate New Years’s Eve

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Marcarea împlinirea Centenarului plecării Misiunii Militare Franceze din România

Scrie un comentariu: