Rotisor, ceaune vânătorești și vin fiert la o petrecere la care o să sfârâie bucatele și o să va încălziti la șemineu în sunet de colinde românești!
Colinde si muzica traditionala Live interpretate de Trupa Lira. Accesorii de petrecere. Amintiri de neuitat.
MENIU
BUN VENIT: Palinca si jumari 30 g
SELECTIE DE ANTREURI: Cârnăciori de porc 70 g; Chișcă moldovenescă 70 g; Tobă de casă 50 g; Pastramă de porc 50 g; Cighir de porc 70 g; Slăninuță de porc 50 g; Salata Boeuf 70 g; Ceapa rosie; Ardei iuti
PREPARAT CALD: Sărmăluțe la ceaun învelite în foi de varză și viță de vie, servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute 150g/200g/25g
DIGESTIV: Visinată de casa 100 ml
FEL PRINCIPAL: Proțap din pulpă de porc, marinată cu ierburi, servit cu cartofi taranesti, brânză de burduf si mamaliguta (200g/170g)
200g/170g/50g/100g)
DESERT: Platou cu dulciuri asortate traditionale120g
OPEN BAR-drinks: (Nu există limită pentru cantitatea de băuturi consumată – servirea se va face la masă, in pahare) Ballantines; Absolut Vodka; Havana 3y, Beefeather; Ramazzotti Amaro, Kahlua; Palinca; Visinata; Bere draft; Vin alb/roșu de butuc; Vin spumant.
REZERVARE
PRET: 149 lei/persoana. Rezervari la: 0755 22 99 86.
INFO
Restaurantul Gramps Hamak
Strada Izvoarelor nr. 8, Bârnova