Petrecere cu ceaun, protap si bucate traditionale @Gramps Hamak

sfraiala-de-craciun-gramps

Rotisor, ceaune vânătorești și vin fiert la o petrecere la care o să sfârâie bucatele și o să va încălziti la șemineu în sunet de colinde românești!

Colinde si muzica traditionala Live interpretate de Trupa Lira. Accesorii de petrecere. Amintiri de neuitat.

MENIU

BUN VENIT: Palinca si jumari 30 g

SELECTIE DE ANTREURI: Cârnăciori de porc 70 g; Chișcă moldovenescă 70 g; Tobă de casă 50 g; Pastramă de porc 50 g; Cighir de porc 70 g; Slăninuță de porc 50 g; Salata Boeuf 70 g; Ceapa rosie; Ardei iuti

PREPARAT CALD: Sărmăluțe la ceaun învelite în foi de varză și viță de vie, servite cu mămăliguță, smântână și ardei iute 150g/200g/25g

DIGESTIV: Visinată de casa 100 ml

FEL PRINCIPAL: Proțap din pulpă de porc, marinată cu ierburi, servit cu cartofi taranesti, brânză de burduf si mamaliguta (200g/170g)
200g/170g/50g/100g)

DESERT: Platou cu dulciuri asortate traditionale120g

OPEN BAR-drinks: (Nu există limită pentru cantitatea de băuturi consumată – servirea se va face la masă, in pahare) Ballantines; Absolut Vodka; Havana 3y, Beefeather; Ramazzotti Amaro, Kahlua; Palinca; Visinata; Bere draft; Vin alb/roșu de butuc; Vin spumant.

REZERVARE

PRET:  149 lei/persoana. Rezervari la: 0755 22 99 86.

INFO

Restaurantul Gramps Hamak

Strada Izvoarelor nr. 8, Bârnova

www.hamak.ro

www.gramps.ro

www.facebook.com/GrampsHamak

PE ACEEASI TEMA:

Halloween High SchoolParty @ Gramps The Pub

Once upon a midnight dreary @Time Out

Seara lui Zorba cu Ionuț Galani&Band la Restaurant La Castel

Fu*k it, do what you love! @Fratelli Lounge & Club

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O colecţie cât o casă memorială

Concert de colinde susținut de Corul UNAGE Iași

Povești de Crăciun cu magicianul Marian Râlea

Din suflet de român – Spectacol Folcloric Caritabil

Scrie un comentariu: