Petrecere caritabila @Zona – Spring Breakers

In cadrul petrecerii din Club Zona se vor strange fonduri pentru dezvoltarea platformei stiintifice Sevengrounds. Sevengrounds este o platforma online de jurnalism creata cu scopul de a facilita comunicarea internationala dintre toate tarile de pe Glob. Platforma va fi folosita in special pentru informatii importante ce vor putea fi transmise mult mai repede si usor cu ajutorul ei.

Petrecerea va avea loc vineri,  25 aprilie 2014,  in Zona, incepand cu ora 22.00 si este organizata sub egida clubului de voluntariat Interact Iasi. Coordonatorii actiunii sunt: Adelina Iftode, Denisa Tugui si Stefania Simon. Biletul de intrare costa 5 lei.

DESPRE

Sevengrounds este o platforma de jurnalism cetatenesc  si a fost creata cu scopul declarat de a interconecta cele mai indepartate locuri de pe glob. Platforma de stiri, Sevengrounds va usura distribuirea acestora intr-un mod mai rapid si mai usor decat pana acum.

Vei fi la curent cu ceea ce este important in lume si vei primi informatii necenzurate, corecte, direct de la sursa: oamenii. Utilizatorii inteligenti vor putea sa detecteze directiile principale si vor fi capabili sa prevada problemele pe care lumea le va intampina in viitor, lucru util atat in cariera cat si in viata sociala. Inregistreaza-te si vei avea optiuni inaccesibile utilizatorului obisnuit. Ai capacitatea de a schimba lumea iar Sevengrounds iti permite sa faci asta in siguranta. Esti protejat, spune adevarul, spune ce ai de spus! Nimeni nu-ti poate lua dreptul de a vorbi liber.

INFO

www.sevengrounds.com

facebook.com/7grounds

facebook.com/interact.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: