Petrecere aniversara in aer liber – Acaju Ca-n Filme

S-au făcut 9(nouă) la număr. Cam de atâția ani stau în picioare cu ajutorul vostru. S-au hrănit cu energia pe care le-ați adus-o în casă și au crescut datorită ei. La rândul lor, au încercat să creeze mereu un spațiu în care libera exprimare, creativitatea și respectul față de alții sunt în habitatul lor natural. Au simțit mereu că, mai mult decât o cafenea, Acaju este o comunitate în continuă creștere.

Vor marca această aniversare, așa cum au făcut-o și în anii din urmă, cu o petrecere în aer liber. Sub cerul înstelat și înconjurat de prieteni.

Pentru că s-au simțit mereu parte dintr-un film regizat cu multă măiestrie, cu o coloană sonoră aleasă perfect pentru fiecare moment și un storyline plin de surprize, au decis ca anul acesta tematica aniversară să fie ”9 Ani de Acaju petrecuți ca-n filme”. Vor pregati în acest sens multe surprize legate de decorul și activitățile de la petrecere dar și o nouă serie fotografică “esența Acaju stă în oameni” care va fi în armonie cu ideea cinematografică.

“Pe 5 august ne unduim pe muzica pusă de Electric Brother, Vast Solo, Avantgarde, Kidamn, Scuffle, Iulia, Keeble, Cel Visător, Moto și Ranno Vollman – toți prieteni dragi de-ai noștri care ne-au mai dansat și în alți ani cu succes până-n zori”

PROGRAM

Sarbatoarea incepe la ora 12:00, sâmbătă la amiază, într-o atmosferă calmă, în mijlocul naturii, pe ritmuri de muzică și râsete și o vor tine până în zorii zilei a doua zi. 24 de ore de distracție. Campatul peste noapte e încurajat. Copiii & animalele de companie sunt bineveniți.

BILETE

Biletele pentru eveniment vor fi disponibile la bar începând cu vineri (28 iulie 2017) la prețul simbolic de 9 lei și 15 lei în ziua cu pricina dacă veniți direct la petrecere. Pentru cei mai rapizi din fire, dacă vă luați mai din timp puteți prinde și o insignă aniversară de colecție.

Baza FEG este situata in Zona de Agrement Ciric, langa Motel Ciric.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

PE ACEEASI TEMA:

Cyclic 9 Years Anniversary in Iasi

Robin and the Backstabbers [LIVE]

Pride Party la Acaju 

Drum Day la Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: