Petran&The Gang, editia de vara

Chiar daca vara aceasta totul se face diferit, pasiunea noastra pentru muzica ramane aceeasi!  Ne bucuram sa va anuntam ca sambata are loc concertul live Petran&The Gang, editia de vara.

Elevii si profesorii de la Petran Music School s-au pregatit cu entuziasm si dor pentru concertul ce va avea loc la Teatrul de Vara Palas! Evenimentul va fi deschis de catre Raluca Zaharia si corul ei de copii talentati si se va desfasura in trei acte, astfel: prima parte de la 17.00 la 18.30; a doua parte de la 19 la 20.00; partea a 3-a de la 20.30 la 21.30.

Pentru prevenirea infectarii cu virusul Covid-19 evenimentul se va desfasura cu respectarea urmatoarelor masuri de siguranta:

  • Accesul la concert va avea loc doar in baza invitatiei, numarul de locuri fiind limitate.
  • Toti participantii vor purta masti care sa acopere nasul si gura.
  • Se va mentine distantarea sociala.

Tinerii de la Fabrica de Voluntari coordonata de Adrian Caliman vor ajuta cu organizarea si indrumarea publicului. Multumiri sponsorilor pentru sprijinul nelipsit: Alevia, Artep, Arcadia, Atelier Celebro, Atrium Garden, Clinica de Nutriție, Fidelia Casa, Little Texas, Visaria Design, Uractiv, Tester Grup. Organizatori: Ministerul Tineretului și Sportului, Casa de Cultură a Studenților Iaşi şi Asociația Excelență pe Portativ.

INFO

www.facebook.com/petranmusicschool

PE ACEEASI TEMA:

Gili Barbu – Acoustic Night

Drifting Jazz Sessions – Liviu Mărculescu & Friends

Pop-Rock-Blues Friday | Chez Les Amis Cafe

,Zăpezile de altădată’@Cezar Popescu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: