”Petale de iubire”, recital de muzica si poezie cu Daniela Nane si Adrian Naidin

Centrul de evenimente Congress Hall, din ansamblul Palas Iaşi, va găzdui miercuri, 28 mai 2014, un recital extraordinar de poezie şi muzică, oferit de actriţa Daniela Nane şi de artistul Adrian Naidin. Spectacolul „Petale de iubire” va avea loc în sala Rossini (din parcul Palas), de la ora 18.30.

Născută la Iaşi, Daniela Nane este actriţă la Teatrul Bulandra din Bucureşti. A absolvit Academia de Teatru şi Film în 1995, după care a urmat cursurile Ligii Europeane a Institutelor de Artă din Amsterdam şi Berlin. Repartizată la Teatrul Bulandra, are o carieră impresionantă, încununată cu trei premii Uniter. În 1996 a debutat în film, jucând în pelicule precum „Callas Forever” şi „Eu sunt Adam”. Din palmaresul rolurilor de succes fac parte: Emilia din „Patul lui Procust”, Marianne din „Fuga” de Bulgakov, Contesa Clarice din „Scandal la Palermo” şi Beryl din „Totul în grădină”.

Adrian Naidin a început muzica de la o vârstă fragedă şi a devenit un nume sonor în industria muzicală după colaborarea cu Moby, pentru coloana sonoră a filmului„The Necessary Death of Charlie Countryman”. A debutat în 1998, ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti. Adrian Naidin a obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică, dintre care două premii III la „Olimpiada Naţională de Muzică” (1987 şi 1990), premiul II la „Concursul Naţional de Interpretare Muzicală” şi Premiul II pentru Muzică de Cameră la „Concursul Internaţional de la Reichenau”, Austria (1997).

Preţul biletului la spectacol este de 39 lei, putând fi achiziţionat de la Centrele Info din Palas Mall.

INFO

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: