Pet Event III

“Events by Ioana Gamen” are placerea sa va invite in zilele de 23 si 24 August 2014 (sambata si duminica) pe piateta patinoar din Parcul Palas la la cea de a III a editie “PET EVENT “

Sâmbătă şi duminică, 23 şi 24 august 2014, în piaţeta centrală din parcul Palas se desfăşoară cea de-a treia ediţie a Pet Event.  În ambele zile, de la ora 11.00, vizitatorii vor putea admira parade de hăinuţe special croite pentru patrupede, demonstraţii de hair style canin şi lecţii de dresaj, iar cei care doresc un prieten loial pot adopta un căţeluş sau o pisicuţă.

Distracţia va fi asigurată prin concursuri cu premii şi jocuri haioase: „Ia loc sau ieşi din joc”, „Maratonul culcatului”, „Tentaţie într-o linguriţă”, „Sincronizare în dans” şi altele.

Expozanţii vor prezenta produse şi servicii pentru animalele de companie şi vor oferi sfaturi pentru îngrijirea lor. În acest sens, la Pet Event se va lansa şi o aplicaţie pentru smartphone, care pune la dispoziţia utilizatorilor informaţii de interes veterinar şi nu numai. Joaca alături de cele mai frumoase animăluţe va fi acompaniată de muzica trupei Los Anonimos.

Acţiunea este organizată de „Events by Ioana Gamen”, în parteneriat cu ansamblul Palas şi Primăria Municipiului Iaşi. Printre participanţi se numără: Vanelli, MiciBau, PetKult, Extru Can, Hăinuţe cu fiţe, Unikvet, Asociaţia „Un suflet pentru fiecare” şi Asociaţia „MaxDog”, LuckyVet, Pensiunea Tessy, Cabinet veterinat 4 Lăbuţe, Vet Concept şi Grădiniţa Excellence.

INFO

Pet Event

Parcul Palas Mall, Piateta patinoar

www.facebook.com/Events-by-Ioana-Gamen

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: