Peste 7000 de spectatori la Crăciunul Jucăriilor 3

Craciunul-009

Spectacolul CRĂCIUNUL JUCĂRIILOR 3. LA ȘCOALĂ de Dan Doboș (regia Ion Ciubotaru, scenografia Viorica Perju, muzica Radu Ștefan, mișcarea scenică Beatrice Volbea, cu Ioana Iordache-Păpușa, Gabriela Andrei-Cartea, Ionela Arvinte-Mingea, Paul Sobolevschi- Robotul, Dumitru Georgescu-Bradul, Iulia Deloiu Trif, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie -Elfii, Aurelian Diaconu-Moș Crăciun, care a avut premiera la începutul lui decembrie, a fost vizionat de peste 7000 de spectatori care mai cred sau le place să creadă în existența lui Moș Crăciun.

A devenit o tradiție instituțională ca la început de lună a cadourilor, artiștii de la Teatrul “Luceafărul” să le ofere spectatorilor o producție cu tematică adecvată, pentru a pregăti atmosfera de sfîrșit de an.

Crăciunul jucăriilor 3. La școală are la bază un text scris de Dan Doboș, care dezvoltă noi peripeții ale unor personaje deja familiare publicului: Cartea, Păpușa, Mingea, Robotul și Bradul, aflate toate în Împărăția Moșului, pentru a pregăti noaptea magică. Trei elfi se străduiesc să-i ajute, dar ajung să îi și încurce. Evident, toate lucrurile se rezolvă în scenă, în acordul colindelor!

Spectacolul a ținut afișul Teatrului întreaga lună, peste 7000 de spectatori vizionîndu-l pînă în acest moment. Pentru cei care încă nu au reușit să-l vizioneze ori doresc să-l revadă, o ultimă reprezentație este programată duminică, 21 decembrie, de la ora 11,30, la sala mare. Prețul unui bilet este 8 lei.  Tot duminică, la sala mică, de la ora 10, se joacă De ziua lui Pinocchio după Carlo Collodi (preț bilet – 8 lei).

INFO

Teatrul Luceafărul Iași

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Tel./fax 004-0232-212662, 004-0232-256022, 004-0332-407218, 004-0332-407219

www.luceafarul-theatre.ro

www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

Teatrul la Cinema Bucuresti prezinta ”Frumoasa si bestia”

clovnii-spectacol-teatrul-luceafarul-iasi-foto

Spectacolul „Clovnii” la Teatrul Luceafarul Iasi

”Hansel si Gretel” la Teatrul Luceafarul

Spectacol de dans, muzică și teatru de la copii pentru copii ’’Fir cu alb de roș pe nor’’

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: