Peste 7000 de spectatori la Crăciunul Jucăriilor 3

Craciunul-009

Spectacolul CRĂCIUNUL JUCĂRIILOR 3. LA ȘCOALĂ de Dan Doboș (regia Ion Ciubotaru, scenografia Viorica Perju, muzica Radu Ștefan, mișcarea scenică Beatrice Volbea, cu Ioana Iordache-Păpușa, Gabriela Andrei-Cartea, Ionela Arvinte-Mingea, Paul Sobolevschi- Robotul, Dumitru Georgescu-Bradul, Iulia Deloiu Trif, Carmen Mihalache, Raluca Pintilie -Elfii, Aurelian Diaconu-Moș Crăciun, care a avut premiera la începutul lui decembrie, a fost vizionat de peste 7000 de spectatori care mai cred sau le place să creadă în existența lui Moș Crăciun.

A devenit o tradiție instituțională ca la început de lună a cadourilor, artiștii de la Teatrul “Luceafărul” să le ofere spectatorilor o producție cu tematică adecvată, pentru a pregăti atmosfera de sfîrșit de an.

Crăciunul jucăriilor 3. La școală are la bază un text scris de Dan Doboș, care dezvoltă noi peripeții ale unor personaje deja familiare publicului: Cartea, Păpușa, Mingea, Robotul și Bradul, aflate toate în Împărăția Moșului, pentru a pregăti noaptea magică. Trei elfi se străduiesc să-i ajute, dar ajung să îi și încurce. Evident, toate lucrurile se rezolvă în scenă, în acordul colindelor!

Spectacolul a ținut afișul Teatrului întreaga lună, peste 7000 de spectatori vizionîndu-l pînă în acest moment. Pentru cei care încă nu au reușit să-l vizioneze ori doresc să-l revadă, o ultimă reprezentație este programată duminică, 21 decembrie, de la ora 11,30, la sala mare. Prețul unui bilet este 8 lei.  Tot duminică, la sala mică, de la ora 10, se joacă De ziua lui Pinocchio după Carlo Collodi (preț bilet – 8 lei).

INFO

Teatrul Luceafărul Iași

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Tel./fax 004-0232-212662, 004-0232-256022, 004-0332-407218, 004-0332-407219

www.luceafarul-theatre.ro

www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:
Teatru de papusi: De ziua lui Pinocchio teatrul luceafarul

Spectacolul „De ziua lui Pinocchio” | Teatrul Luceafărul

Spectacolul „Fram, ursul polar” afis iasi teatrul luceafarul

Spectacolul „Fram, ursul polar” | Teatrul Luceafarul

”SCUFIȚA ROȘIE” la Teatrul Luceafarul

Harap Alb | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția internațională de grafică „Holocaust” | Palatul Culturii

Au reînceput serile magice în Amfiteatrul Palas | 23-27 iunie 2021

Se redeschid bazele de agrement

Concert coral | Stagiunea estivala

Scrie un comentariu: