Peste 500 de carti in format digital pe Elefant.ro

Elefant.ro a lansat noua platforma digitala cu peste 500 de titluri ale autorilor romani si straini consacrati de la editurile de top din Romania, printre care Polirom, Litera, Corint, Trei, Cartea Romaneasca, Niculescu si Nemira. Colectia de carte digitala Elefant.ro reprezinta cea mai importanta sursa de carte digitala de calitate disponibila pentru cititorii de limba romana din tara si diaspora.

elefant.ro

Peste 500 de titluri ale autorilor romani si straini pe elefant.ro

Evenimentul de lansare a avut loc in cadrul unei dezbateri despre prezentul si viitorul cartii digitale in Romania, moderata de jurnalistul Catalin Stefanescu. Au participat la discutii jurnalisti, bloggeri si specialisti in domeniul cartii, printre care: Oana Boca (Editura Polirom), Dan Vidrascu (Editura Litera), Simona Kessler (Simona Kessler International Copyright Agency), Dragos Dodu (Infocarte.ro), Susan Schnauer (Mortenson Center for International Library Programs, University of Illinois) si Vlad Puescu (Elefant.ro).  „Colectia de carte electronica Elefant.ro acopera un gol pe care piata culturala din Romania il resimte deja de citiva ani, de la aparitia primelor dispozitive electronice de citit. Pentru prima data, carti in format digital de la marile edituri romanesti sunt disponibile pe platforma Elefant.ro. Incepind de astazi( 11 noiembrie n.r) punem la dispozitia publicului o colectie de valoare, in limba romana, pe care o vom creste impreuna cu editurile partenere intr-un ritm sustinut.”, a declarat Vlad Puescu, Digital Project Manager Elefant.ro.  Colectia de carte electronica include carti ale autorilor romani si straini, titluri de fictiune si nonfictiune publicate de cele mai bune 20 de edituri din Romania. ” Preturile sunt cu 30 – 50% mai mici decit in cazul volumelor tiparite. Toate acestea speram sa-i convinga pe cititori ca acum este momentul potrivit pentru ca Romania sa intre in era lecturii digitale.”, a completat Vlad Puescu.

Premiera in Romania: eReader-ul Kobo Touch

kobo touch e-reader

Tehnologia E Ink a eReader-ului Kobo Touch nu oboseste ochii

Elefant.ro a anuntat si lansarea in premiera in Romania a eReader-ului Kobo Touch, complet compatibil cu toate volumele oferite pe platforma digitala. „Oferta de carte electronica a Elefant.ro este insotita de accesul la cele mai noi dispozitive de pe piata, iar eReader-ul Kobo Touch este unul din cele mai bune in acest moment. Ofera conectivitate WiFi, ecran touchscreen cu revolutionara tehnologie E Ink ce nu oboseste ochii, plus posibilitatea de a stoca mii de titluri. Cu un design atragator si in mai multe culori, Kobo va ajunge cu siguranta pe lista cadourilor de Craciun ale multor cititori.”, a declarat Vlad Puescu.

Aplicatii dedicate pentru iPhone si iPad

Elefant.ro a anuntat astazi si noile aplicatii Elefant Reader dezvoltate pentru iPhone si iPad, dedicate lecturii in limba romina. Aplicatiile sunt deja disponibile pentru public in AppStore, iar posesorii de telefoane si tablete marca Apple pot accesa mult mai usor noua colectie de carte electronica.

Cartile ce  se afla in sectiunea eBooks de pe Elefant.ro (www.elefant.ro/ebooks) pot fi descarcate pe majoritatea tipurilor de eReadere existente pe piata. Incepind de luni, 14 noiembrie, utilizatorii vor putea descarca gratuit o carte electronica, la alegere.

Sursa: gadget.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: