Peste 40000 de produse în cea mai mare bibliotecă digitală de design interior din România

classin-cea-mai-bare-biblioteca-de-design-interior-3

După inaugurarea simultană a cinci showroom-uri în București și Cluj-Napoca, ClassIN anunță o premieră pentru mediul virtual: Lansează cea mai mare bibliotecă digitală de produse de design interior din România, pe platforma www.classin.ro.

Cu peste 600 de branduri în portofoliul său, ClassIN revoluționează industria de design interior din România. Pe lângă serviciile offline, care necesită în mod obligatoriu o vizită la showroom, compania trece și în online: prezintă, în exclusivitate, peste 300 de cataloage, în cadrul celei mai mari biblioteci digitale de produse de design interior. De la mobilier, obiecte de decor și corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje și tapet, pe platforma www.classin.ro se găsesc peste 40.000 de produse.

Cataloagele se actualizează constant, astfel încât consumatorii se pot bucura, în orice moment, de o varietate mare de item-uri pentru interiorul la care visează. Li se aduce astfel o plusvaloare, prin economisirea timpului necesar achiziționării produselor potrivite. Plaftorma include și o secțiune destinată produselor aflate la promoție (SALE), precum și o opțiune de partajare a produselor pe rețelele de socializare, fiind totodată mobile-friendly și ușor de gestionat.

Răsfoind, în confortul propriu, sute de cataloage, clientul nu mai pierde timpul prin showroom. Când ne trece pragul, știe deja exact ce își dorește. Iar dacă are întrebări, îi stăm cu drag la dispoziție, cu sfaturi și expertize pe care nu le mai găsește altundeva.”, spune Camelia Șucu, Strategic Partner ClassIN.

Nevoile pieței, atât de complexe și profunde, ne-au determinat să găsim o soluție pentru felul în care este privit retailul în România. Am recurs la un concept inovator de bibliotecă digitală, care e doar teoretic o extensie de e-commerce. Nouă ni se pare genială și ideea de a vedea CUM se amenajează un interior. Cataloagele noastre oferă exact acest lucru: viziunea despre cum ar trebui integrată o anumită piesă în propriul decor. Clienții pot, de asemenea, solicita o amenajare de ansamblu, inspirată din interioarele prezentate în cataloage.”, completează Genoveva Hossu, Strategic Partner și Creative CEO ClassIN.

Oferta ClassIN acoperă tot necesarul unei locuințe sau birou, punând la dispoziție produse din game diferite de preț, semnate de branduri consacrate la nivel internațional sau de mărci românești.

ClassIN/ComeIN și în lumea virtuală!

INFO

ClassIN

www.classin.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: