Peste 300 de posturi noi pentru IT-istii din IASI

Compania de solutii privind forta de muncă ManpowerGroup recrutează dezvoltatori, programatori si analisti pentru un centru de competentă IT pe care îl va deschide la Iasi una din primele 5 bănci europene.

Specialistii în IT, atât seniori, cât si juniori, au din martie posibilitatea de a se angaja într-un nou centru de competente IT dedicat aplicatiilor bancare, pe care îl va deschide la Iasi una din primele cinci bănci europene. Un centru similar se va inaugura în paralel si la Bucuresti, recrutarea pentru ambele proiecte fiind gestionată de ManpowerGroup.

Proiectul de recrutare vizează atragerea a peste 700 de dezvoltatori, analisti tehnici, analisti de business si programatori (din care circa 300 in Iasi) pe parcursul a 4 ani, primele 100 de posturi trebuind ocupate în decursul anului 2014. Compania de recrutare caută atât candidati cu de la 1 până la 3 ani experientă, cât si profesionisti cu experientă între 5 si 7 ani.

Posturile necesită, în general, cunostinte de programare si administrare mainframe, dezvoltare Java si înclinatie spre lucrul cu aplicatii open source.

Existenta unui proiect de asemenea amploare confirmă ca Iasiul a devenit pe parcursul ultimilor doi-trei ani un catalist al talentului în domeniul IT, angajatorii găsind aici nu doar competentele de care au nevoie ci si nivelul de pregătire si expertiză pentru a dezvolta în regiune unităti de business noi, esentiale pentru succesul afacerii proprii.” a declarat Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup România

ManpowerGroup România este unul din liderii în domeniul soluţiilor inovatoare ce privesc forţa de muncă, creând şi oferind clienţilor săi soluţii care să-i ajute să fie câştigători în lumea contemporană a muncii. Compania este specializată în: recrutare permanentă şi pe bază de contract, evaluare şi selecţie, muncă temporară, payroll, gestiune şi administrare de contracte, externalizare şi consultanţă în domeniul resurselor umane. Manpower Professional, brand al ManpowerGroup, oferă o gamă largă de servicii de recrutare, munca temporară, selecţie, externalizare şi consultanţă la nivel de middle & top management şi specialişti. Resursele deţinute, clienţii internaţionali şi reputaţia dobândită atrag candidaţi talentaţi, cu un nivel de educaţie ridicat, şi profesionişti cu o experienţă vastă în domeniul în care activează. În România, ManpowerGroup este prezent din 2003, având 14 agenţii active în: Bucureşti, Timişoara, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Sibiu.

INFO

www.manpower.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: