Peste 300 de activități locale și sute de ore de voluntariat, la evenimentul 4/4PentruPrieteni

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul #4/4PentruPrieteni, inspirat de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”.

Prin acest proiect,  Ziua de 4/4/2019 va fi dedicata comunității și faptelor bune și onorării moștenirii impresionante lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 51 de ani pe 4 aprilie 2019.

Peste 300 de parteneri locali, din mediul rural și urban, au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a-si uni forțele, pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Cei care doresc să se alăture acestei inițiative, în calitate de voluntar, sunt invitați să acceseze harta interactivă, pentru a afla ce activități se derulează în județul respectiv. După ce completează formularul de înscriere, primesc un e-mail de confirmare și mai multe detalii despre activitatea locală la care doresc să participe. Primii 5.000 de voluntari înscriși online vor primi materiale promoționale personalizate. Ultima zi pentru înscrierea voluntarilor este 1 martie (ora 23:59).

Informații complete despre program sunt disponibile și pe pagina web dedicată proiectului.

INFO

americancouncils.ro/44pentruprieteni

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: