Peste 3.000 de oportunități de carieră, la Târgul de Cariere Iași și TdC în IT Iași

70 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași (21-22 martie) și Târgul de Cariere în IT Iași (23-24 martie). Ambele târguri vor avea loc la Palas Mall și se adreseză celor care vor să facă următorul pas în viața lor profesională. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, competiții contracronometru și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

În ce domenii recrutează companiile

Angajatorii prezenți la Târgul de Cariere caută, printre altele, ingineri, IT-iști, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, analiști financiari, reprezentanți relații clienți, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects, ofițeri militari.

Marți și miercuri îi așteptăm la Târgul de Cariere pe orădenii care sunt în căutare de noi oportunități în diverse domenii de activitate, căci evenimentul va reuni angajatori din aproape toate industriile. Sunt disponibile peste 2.000 de joburi. Mai apoi, joi și vineri evenimentul va fi dedicat pasionaților și specialiștilor IT și sunt libere mai mult de 1.000 de poziții”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, AlmavivA Services, DB Global Technology, Atexis, Conduent, Lear Corporation, Lidl, Autoliv, Amazon, Bosch Rexroth, Delphi, Preh, Identity, Purolite, SCC Services România, VEO Worldwide Services, MHP – a Porsche Company, Vodafone, Arcadia, Capgemini, Coca-Cola HBC Romania, Decathlon, Domeniul Coroanei Segarcea, EOS-KSI România, GfK România, KFC, LexNavigator, Lugera, Ministerul Apărării Naționale, Sykes, Xerox și altele.

Dacă ar fi să numim primele trei lucruri pe care le căutam la candidați acestea ar fi studiile superioare în domeniul tehnic și nu numai, cunoașterea limbilor străine (engleză și/sau franceză) și cunoștințele sau experiența în domeniul respectiv. Avem multe oportunități de angajare și anul acesta, pozițiile pe care le avem deschise sunt atât în zona automotive cât și în cea aeronautică și vizează în general ingineri, logistica, aprovizionarea sau customer support. Căutăm persoane motivate care își doresc un angajament pe termen lung”, spun reprezentanții Atexis.

Participă la workshopuri și la competiții contra-cronometru

În cadrul Târgului de Cariere vor avea loc workshopuri unde candidații vor afla cum să devină mai competitivi pe piața muncii.

Astfel, Xerox susține un seminar în cadrul căruia candidații vor înțelege cum pot să facă parte din echipă, Smart HR va vorbi despre Impactul Social Media asupra recutării, cercetătorii de la Insitutul de la Măgurele le vor explica participanților cum pot începe o carieră la vârf în cercetare, iar specialiștii Google România vor vorbi despre mediul online și digital marketing.

Participarea la workshopuri este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri se fac online pe http://targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii.

În plus, vor avea loc competiții contracronometru de traducere, organizate marți și miercuri de SCC Services Romania. Joi și vineri Siemens Industry Software îi va provoca pe cunoscătorii de C++, în timp ce AlmaViva pune la bătaie premii care constau în vouchere de 500 de euro, 200 de euro și 100 de euro pentru cei mai pricepuți candidați care intră în Java Speed Challenge.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile pot dona pentru a susține acest domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

Organizatorii TdC pregătesc premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival, iar cei care participă la Treasure Hunt pot obține cărți de dezvoltare personală și profesională.

În plus, în cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă jobul actual e cel potrivit pentru ei și unde vor avea parte de consiliere profesională.

Târgul de Cariere Iași are loc în 21-22 martie, iar Târgul de Cariere în IT Iași în 23-24 martie.

INFO

www.targuldecariere.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: