Peste 1000 de copii la Festivalul ”Piticul de ciocolata” de la Iulius Mall

Timp de trei zile, Iulius Mall Iaşi găzduieşte cel mai amplu eveniment din estul României dedicat copiilor din învăţământul preprimar: „Piticul de ciocolată”. Evenimentul, ajuns la cea de-a XIV-a ediţie, este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi împreună cu Iulius Mall, în zilele de 29-30 mai şi 1 iunie 2014.

Anul acesta, peste 1.000 de prichindei şi-au anunţat dorinţa de a demonstra cât sunt de talentaţi. Festivalul debutează joi, 29 mai, cu proba preliminară de Artă Coregrafică. Sărbătoarea copilăriei va continua vineri, 30 mai, de la ora 10.00, cu secţiunea de Artă Muzicală. Juriul va avea o misiune grea de a alege finaliştii dintr-o multitudine de mici artişti. Din juriu fac parte cadre didactice, profesori de specialitate de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă” şi Palatul Copiilor, precum şi copii laureaţi ai acestui festival, acum elevi premianţi în diferite şcoli ieşene.

Duminică, de Ziua Copilului, publicul din Iulius Mall va asista, de la ora 11.00, la o demonstraţie antrenantă de arte marţiale, susţinută tot de mici sportivi. Un ceas mai târziu va începe Gala Laureaţilor Festivalului „Piticul de ciocolată”. Sub privirile şi aplauzele părinţilor şi bunicilor, vor fi premiaţi cei mai talentaţi prichindei. Fiecare finalist va primi diplomă de laureat şi trofeul „Piticul de Ciocolată”, un delicios tort de ciocolată oferit de Moo Café & Bakery.

INFO

www.iulius mall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: