Personalizează-ţi eticheta Jim Beam!

Jim Beam, cel mai vândut bourbon din lume, aflat ȋn portofoliul extins al Alexandrion Group, sărbătoreşte 225 de ani de la deschiderea distileriei din Clermont- Kentucky (SUA), prin intermediul unei campanii autentice.

Campania celebrează succesul şi momentele cheie din istoria Jim Beam, comunicând totodată şi viziunea brandului pentru următorii ani, printr-un mesaj puternic şi entuziast: “După 225 de ani nu ne uităm ȋn trecut, ci ȋn viitor, inovând ȋn fiecare zi pentru a dezvolta brandul Jim Beam ȋn următorii 225 de ani”.

Pentru a celebra acest eveniment, Jim Beam le arată recunoştinţă iubitorilor de bourbon, oferindu-le o experienţă specială, ȋn cadrul campaniei “Personalizează-ţi eticheta Jim Beam!”. Cei care savurează ȋntotdeauna cu plăcere un pahar de bourbon ȋşi pot face un cadou deosebit sau le pot oferi celor dragi un dar surprinzător intrând pe mylabel.jimbeam.com/ro unde au posibilitatea de a ȋşi personaliza eticheta Jim Beam cu fotografiile şi mesajele dorite. Campania se derulează ȋn perioada 20 octombrie-31 decembrie.

În calitate de reprezentanţi ai brand-ului Jim Beam ȋn România, ne dorim să marcăm acest moment unic ȋn istoria brandului Jim Beam – ȋmplinirea a 225 de ani de la deschiderea distileriei din Kentucky- creând o experienţă memorabilă pentru toţi cei care iubesc acest bourbon elegant şi rafinat. Expansiunea accelerată a celui mai vândut bourbon la nivel global- Jim Beam – se datorează aprecierii pe scară tot mai largă a procesului de producţie, cu o tradiţie de şapte generaţii, precum şi a valorilor care definesc brandul, sintetizate ȋn sloganul <<Come as a friend, leave as family>> (“Vino ca prieten, pleacă făcând parte din familie!”). Prin intermediul acestei campanii ample ,,Personalizează-ţi eticheta Jim Beam!’’, le oferim consumatorilor ocazia de a se identifica şi mai mult cu brandul Jim Beam, trăind un sentiment aparte de bucurie şi recunoştinţă, cu valoare şi ȋn viitor ’’ a spus Marinela Popescu, director de marketing, Alexandrion Group.

 

Pentru bucuria sărbătorilor mari şi mici, personalizează-ţi eticheta Jim Beam! Îţi poţi personaliza eticheta Jim Beam foarte simplu, urmând paşii de mai jos.

  • Pasul 1: Cumpără o sticlă de Jim Beam White cu etichetă promoţională! O poţi găsi ȋn magazinele online şi offline, precum şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.
  • Pasul 2: Accesează mylabel.jimbeam.com/ro şi introdu codul promoţional de pe eticheta aflată la gâtul sticlei.
  • Pasul 3: Selectează o dimensiune relevantă pentru sticla pentru care doreşti să obţii o etichetă, adică sticla Jim Beam White pe care ai achiziţionat-o: 0,7 L / 1 L.
  • Pasul 4: Încarcă fotografia, scrie numele şi alege mesajul care doreşti să apară pe etichetă.
  • Pasul 5: Introdu adresa la care doreşti să fie livrată eticheta personalizată.

Dupa ce ai parcurs aceşti paşi, vei primi prin curier, eticheta personalizată, pe care o poţi lipi chiar tu pe sticlă.

INFO

mylabel.jimbeam.com/ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: