Personajele de desene animate de la Cartoon Network vin la Iasi

Postul de televiziune Cartoon Network aduce personajele din desenele animate în mijlocul copiilor din Iasi. Cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network duminică, 16 februarie, de la 14:00 la 18:00, la Palas Mall. Petrecerile prieteniei vor continua apoi la Timisoara, Constanţa, si Oradea.

La Iasi, copiii vor putea face cunostinţă cu câteva dintre cele mai îndrăgite personaje Cartoon Network: Gumball si Darwin, cei doi prieteni din serialul animat ”Uimitoarea lume a lui Gumball”, precum si cu protagonistii serialului ”Să-nceapă aventura”, Finn si Jake, care se află pentru prima dată în România.

Fiecare întâlnire cu copiii ne reaminteste că lumea desenelor animate, în care totul este posibil si umorul se naste din cele mai neobisnuite situaţii, rămâne la fel de fascinantă pentru cei mici, indiferent de viteza cu care se modifică lumea în jurul nostru. Pornind de la prietenia dintre personaje precum Gumball si Darwin, Finn si Jake, Sughiţ si stirbul (Dragonii: apărătorii insulei) si chiar Bugs Bunny si Daffy Duck (The Looney Tunes Show), Cartoon Network le pregăteste copiilor o aventură unică în lumea prieteniei, plină jocuri si activităţi amuzante”, spune Andreea Spasova, Marketing si PR Manager Turner Broadcasting pentru România, Rusia, Bulgaria si ţările balcanice.

La fiecare eveniment va exista si un spaţiu dedicat strângerii de jucării pentru copiii mai puţin norocosi, ca urmare a răspunsului fanilor la campania umanitară desfăsurată pe site-ul CartoonNetwork.ro în decembrie 2013. Lansată sub sloganul Bucuria de a dărui este la fel de mare ca bucuria de a primi, campania a atras în număr mare copiii, care au jucat aproape 14.000 de jocuri si au obţinut puncte, transformate de Cartoon Network si sponsorii campaniei în 3.000 de cadouri pentru copiii instituţionalizaţi.

Serialul ”Uimitoarea lume a lui Gumball”, difuzat la Cartoon Network de luni până vineri la 17:50, a obţinut până acum 21 de premii internaţionale, inclusiv cinci premii BAFTA, dintre care unul prentru cel mai bun scenariu. Comedia urmăreste aventurile de zi cu zi ale lui Gumball, în vârstă de 12 ani, ale prietenilor si familiei sale în neobisnuitul oras Elmore. Cartoon Network va difuza maratonul episoadelor din Gumball pe 8 martie, de la 7:50, iar noile episoade din sezonul al 3-lea vor avea premiera în România în 2014.

”Să-nceapă aventura”, serial cult care a primit anul trecut un premiu Emmy pentru cea mai bună realizare individuală în animaţie, urmăreste peripeţiile a doi buni prieteni, înţeleptul câine vorbitor Jake si băiatul aventuros Finn, care trec împreună prin aventuri fantastice si amuzante în regatul imaginar Ooo. Serialul poate fi urmărit la Cartoon Network de luni până vineri la 17:25, iar noi episoade din sezonul 5 vor avea premiera vineri, 14 martie, la aceeasi oră.

INFO

www.cartoonnwtwork.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: