Perioada Postpartum – Provocări Nebănuite | Seminar

Așa cum probabil era de așteptat, Seminarul „Perioada Postpartum- Provocari nebănuite”, devine contextual Webinar. Cu informații pentru GRAVIDE, MAMICI, TĂTICI ȘI Bunici, Postpartum.ro vă invită sâmbătă, 11 aprilie 2020, de la ora 10:00, la a treia ediție a acestui eveniment, care va suferi o ușoară modificare de structură.

Organizatorii au  pregătit un curs premium, în care beneficiezi de informații complete despre noua lume, cea de mamă/tată. Durata: 4 ore. Structura: în 2 sesiuni în 2 zile diferite, a câte 2 ore fiecare, cu pauza de 10 minute la fiecare sesiune.

FORMULAR DE INSCRIERE LA webinarul “Perioada Postpartum- Provocări nebănuite”: https://forms.gle/NAK8fEwvKPJ3c8GR8

Ce vei afla la webminar:

PARTEA I

1. Pregătirea emoțională pentru naștere și perioada postpartum
2. Nașterea și contactul skin to skin, ce este ora magică.
2. Hormonii, la baza stărilor emoționale -baby blues, depresia postpartum.
3. Alimentația nou născutului: atașarea corecta, poziții de alăptare, indicatorii care arată transferul eficient de lapte matern, colectarea și păstrarea laptelui matern, când e nevoie de completare și în ce fel se realizează aceasta.

PARTEA a II-a

4. Despre fren restrictiv, sns, mulsul sânului, pompe, protecții de silicon, suzeta și alte metode alternative de hrănire/ liniștire.
5. Mituri și tradiții
6. Somnul bebelușului – așteptări vs realitate
7. Alimentația mamei care alăptează – “ce am voie și ce nu am voie să mănânc?! “

Ce spun mămicile care au mai participat:

O seară frumoasă și o experiență unică: informații atât de folositoare pe care nu le găsim în alte cursuri online și transmise sub o formă atât de plăcută și funny. Recomand și aș mai participa încă o dată 😊 cu plăcere.” Anamaria Airinei

Mă consider norocoasă că am putut participa la acest Seminar PERIOADA POSTPARTUM care cu siguranță îmi va fi de mareee folos. Mulțumesc Cristina, ești o minune de om!” Andreea Aciobanita”

Ea este Cristina Petcu – DOULA Postpartum /Consilier în lactație și Tehnician Nutriționist, și este aici pentru a oferi informații care ajută ca începutul vieții de mamă să fie mai ușor.

INTRARE

Pret unitar la nivel national: 60 de Ron/acces. Prețul include:

-lista pentru bagajul de maternitate
-un ghid schematic despre alăptare
-o listă completă cu necesarul de după ce ajungi acasă de la spital, împreună cu explicațiile pentru utilizare.
-linkuri cu cercetări moderne, clipuri video, vizualizări ghidate.

GARANȚIE:  Ai garanția restituirii banilor după prima zi, dacă nu îți place cursul sau dacă nu îl găsești folositor. Asigură-te că formularul este completat cu date corecte, pentru că după completare, vei primi vești cu detalii despre metoda prin care să te conectezi și despre modalitățile de plată.

INFO

www.facebook.com/Postpartum.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: