”Perfect Reunion” – Partizan si Timpuri noi in Underground Pub

Timpuri-Noi-&-Partizan---Ia

Dragi iubitori ai rock-ului de pretutindeni, pregatiti-va de un spectacol perfect! Nu poate fi altfel atunci cand ”Partizan” si ”Timpuri noi” isi unesc vocile si instrumentele spre incantarea urechilor si sufletelor noastre. Dupa mai mult de 20 de ani cei trei magnifici sunt , din nou,impreuna pe scena ,oferind publicului un show de zile mari, cum altfel decit PERFECT! ”Perfect Reunion” cu onoare este gazduit de Underground Pub, sambata, 15 noiembrie, de la ora 20:00.

CONCURS

Aduna inca trei prieteni si IasFun va ofera intrare libera la concert. Trimite raspunsul la intrebarea: Care sunt titlurile primelor albume scoase de Timpuri noi si Partizan? pe iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana vineri, 14 noiembrie 2014, ora 12:00. Castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi. Precizeaza si un numar de telefon!

UPDATE CONCURS: Invitatia a fost castigata de Apalaghiei Ancuta!

Două scene, două oraşe şi un concert Perfect. Timpuri Noi şi Partizan vor concerta împreună la Iaşi şi Bucureşti, în luna noiembrie a acestui an. Cei care au impus Timpuri Noi drept grupul de elită al rockului românesc de avangardă acum mai bine de 20 de ani, sunt din nou împreună, iar prezenţa lor scenică este la fel de explozivă.

Va fi un concert retrospectiv de la înfiinţarea Timpuri Noi şi până în prezent, foarte bine structurat, cu piese atent alese din care nu vor lipsi: Drumul spre lumină, Albele Furtuni, Mistrețul, Becule, Tanța, Vecina, Luca, Stere, Adeline, NATO, Verginica, Emigrant. Adrian Pleşca – Artan, Răzvan Moldovan – Suedezu’ Dan Iliescu, Adrian Borţun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan ne promit că vor începe perfect şi vom încheia, cum altfel,dacă nu Perfect!

Parteneri Iași: TeleM, TIMPUL, Radio U, Iașul Cultural, Adevărul, IașiFUN, Ziarul de Iași, Evenimentul regional al Moldovei, Radio Iași.

Concertul din Bucureşti va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, în Oraşul cu chef de viaţă – Berăria H. Preţul biletului de concert este de 40 de lei, iar biletele pot fi achiziţionate online, prin reţeaua iabilet.ro şi fizic, din locaţie, în seară evenimentului. www.facebook.com/BerariaH

Partenerul radio al evenimentelor este Rock Fm. Parteneri media: Jurnalul, Ziare.com, Zile si Nopti, InfoMusic, 220.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Let’s rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, Urban.ro, no3, Studenţie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, inOras.ro,Askmen.ro, BeWhere!

DESPRE

TIMPURI NOI: În armată, l-a cunoscut pe Suedezu’- Răzvan Moldovan. Dan Iliescu cânta la chitară, iar Răzvan bătea la valiza. Răzvan i-a spus că are o trupă tare în Bucureşti, dar când au ajuns în oraş şi au pus staţia în mijlocul sălii, nu era decât Artan- Adrian Pleşca. Au apărut curând şi tobele lui Răzvan şi alţi băieţi, şi au început să repete într-o sală dintr-o uzină. Mai apoi i-a descoperit Cristi Zăpadă de la Metrock. Au dat primul concert în 1982, la Casa de Cultură “Înfrăţirea între popoare”.

Timpuri Noi aveau curajul să fie o trupă de rock care cânta fără chitară distorsionată şi fără voce piţigăiată. Voiau să fie altfel, la modul ostentativ, iar publicul o simte şi azi ca un fel de provocare. Au multă energie, şi totul la asta se rezumă: să transmiţi ceva de pe scenă. De asta s-au apucat de muzică şi de asta îi revedem împreună pe scenă pe 15 noiembrie şi respectiv, 22 noiembrie: pentru a păstra viu sentimentul de libertate, spiritul rock, rebel.

PARTIZAN: În lumea muzicală pop din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze şi busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, Partizan poate avea efectul unei găleţi cu apă recepţionate dis-de-dimineaţă. Cu ironia fără limite a textelor, care iau la ţintă atitudini şi mentalităţi ale ştabilor, ale îmbogăţiţilor peste noapte, ale celor care fac din Mercedes ţelul suprem, Partizan este o explozie de ritmuri moderne adunate sub titulatura de “muzică veche de tip occidental”. Adrian Pleşca spune despre Partizan că este proiectul unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică.

Long Live Rock & Roll!

REZERVARI

Pretul unui bilet este de 20 lei. Telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: