Perfect | PREMIERĂ la Ateneul National Iasi

Ateneul Național din Iași și Trupa Atelier vă invită Marți, 1 Iunie 2021, de la ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” la PREMIERA spectacolului „Perfect”!

„Perfect” este un spectacol care își dorește să atragă atenția asupra bullying-ului, un fenomen care a luat o amploare nedorită. Modul în care copii își pierd încrederea în ei și mai ales lipsa lor de siguranță ne-a îndemnat să creăm acest spectacol.

Din dorința de a sublinia faptul că dacă ne întoarcem spatele, asta nu înseamnă că am rezolvat problema, acest spectacol este menit să sensibilizeze atât publicul tânăr cât și cel adult.

„Perfect” este un spectacol care subliniază ideea de cât este de important să fim imperfecți și cât de important este să ne acceptăm. În această luptă împotriva acestui fenomen, faptul că alegem să ne implicăm în loc să ignorăm este „Perfect”.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de 20 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul National Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: