Pepe cinta la ERA Park

Luna iubirii debuteaza simbata la Iasi cu un concert sustinut de Pepe, “latin lover-ul” momentului. El va cinta incepind cu ora 19, la ERA Park. Spectacolul marcheaza inceputul campaniei pe care centrul comercial o dedica tututor indragostitilor: “Venezia in 2!”.

Pepe la Era Park

Concertul de simbata seara va aduce 10 cine romantice celor mai norocoase cupluri prezente la ERA Park

Cintaretul va interpreta majoritatea melodiilor cu care a cistigat fani de-a lungul carierei. Cele mai multe dintre acestea sint cintece de dragoste sau care pot fi dedicate persoanei iubite: “9 vieti”, “As vrea sa cred”, “Carmen, Carmen”, “Numai iubirea”, “Inima nebuna”, “O femeie cit 100″, “Dragoste la prima vedere”, “Arunca-mi o privire” ori “Prea tirziu”.

Dupa concert, ce va fi urmat de o sesiune de autografe, iesenii se pot gindi deja cum sa-si impartaseasca mai frumos povestea de dragoste, pentru ca doi dintre cei mai norocosi indragostiti vor cistiga o excursie la Venetia. Tot ce trebuie sa faca este sa isi scrie povestea iubirii lor, in perioada 4 – 24 februarie si pot cistiga, prin tragere la sorti, o vacanta de vis in orasul de pe ape. De asemenea, concertul de simbata seara va aduce 10 cine romantice celor mai norocoase cupluri prezente la ERA Park“, a mentionat Sorana Ionita, responsabil promovare ERA Park.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: