PEOPLE FROM HERE – IBIZA come to IASI, @Sunrise Lounge, Ciric

Cel mai indragit si longeviv DJ din Iasi, membru fondator al curentului underground in Iasi si rezident al celui mai apreciat club din oras – XS, Mike T revine in Iasi, dupa aproape 2 ani de absenta, special pentru o petrecerea care se vrea inceputul unei frumoase traditii.

In ultima sambata din noiembrie DJ Mike & Friends va fi un eveniment anual la care Mike isi va aduce prietenii cu care lucreaza si canta in timpul anului la Ibiza si prin restul Europei si va prezenta piesele pe care le scoate la labelul propriu – Overlay Records sau pe la alte label-uri. Evenimentul va avea loc in Sunrise Lounge, sambata, 30 noiembrie.

In ultimile 18 luni Mike T a transformat insula unde toti pleaca intr-un fel si se intorc altfel intr-o casa adoptiva in care a gasit totodata si recunoasterea internationala. Fiindca pe langa DJ rezident in clubul XS din Iasi, Mike a fost omul care a invitat majoritatea artistilor ce ne-au marcat tineretea, a fost natural sa devina prieten si colaborator cu foarte multi dintre ei. Imprumutand din apucaturile acestora , s-a asezat la label-ul lui – Overlay Records, fiind rezident inca din primul sezon petrecut pe insula in renumitul club Ibiza Underground, urmind apoi Sankeys , EsVive , Shardana sau Grial; a produs muzica, a cantat si a aratat tuturor ce poate un artist roman crescut la Cluj si copt la Iasi.

Fiindca la asemenea adunare nu se vine de unul singur, Mike isi va aduce o parte din prietenii rezidenti pe insula si una din petrecerile made in Ibiza pentru  o noapte de muzica marca “People From Here “ chiar la Iasi . Sambata 30 noiembrie incepem la ora 22.00 si continuam pe principiul last man standing …

BILETE

Pret: 20 lei pana in ora 12:00, 30 lei dupa ora 12:00

LINE-UP

  • Nima Gorji

Nima Gorji este un devotat al scenei electronice underground, fost resident si promotor al celebrului club Ibiza Underground.  La editia din 2010 a “Ibiza DJ Awards” a primit premiul “Best Ibiza DJ”. In Romania mixeaza prima data pe 1 mai 2009 in La Mania, iar de atunci  a devenit una din prezentele constante in line-up-urile celor mai mari cluburi din tara. Are o activitate intensa de producator la label-ul propriu Welt Recordings,  unul dintre cele mai vechi si renumite labeluri infiintate in Ibiza.

Welt Recordings – Welt Sounds; www.facebook.com/pages/Nima-Gorji/; soundcloud.com/nimagorji

  • Xandru Sunrise

Xandru este un artist roman  prezent mai mult pe scena muzicala din strainatate, care doar anul acesta a reusit sa bifeze locatii precum: Club der Visionaere si Katerholzig din Berlin, The Villa din Norvegia, Shardana , Zoo Project si Underground  din Ibiza, Rashomon din Italia . Ca si producator Xandru e pe val , avind recent o piesa pe celebrul ”Fabric” aparut in  toamna 2013 mixat de catre Rhadoo. O alta latura a activitatii lui creative consta in colaborarea cu Welt Recordings si Nima Gorji la un nou proiect intitulat NIXANDELI care va iesi cu un prim EP pe vinyl in foarte scurt timp .

soundcloud.com/xandru; www.facebook.com/Xandrudj/

  • D.A.T.M. (Mike T and DuzzyDAS)

Mike T, foarte pe scurt e unul dintre cei mai titrati DJ romani. Si a inceput activitatea in 1996, pentru ca din 1999 sa devina resident intr unul din cele mai renumite cluburi ale anilor 2000, Bianco E Nero din Cluj Napoca unde a luat contact cu lumea muzicii electronice internationale, participand la numeroase evenimente de anvergura, Dj’s Gathering , DelaHoya Festival , Street Parade.  In 2003 incepe aventura XS Club Iasi, unde pentru 9 ani a scris istorie in cultura underground din aceasta parte a tarii.  Din iunie 2012, Mike este stabilit impreuna cu noul label si echipajul Overlay pe insula de unde se da ora exacta in clubbing , Ibiza.

Overlay Records, Welt Recordings; soundcloud.com/mike_dj; www.facebook.com/djmike.ro
www.mixcloud.com/mikedj; www.mixcloud.com/duzzydas

  • DiPP, Colin

DiPP& Colin – sunt 2 DJ romani mai putin cunoscuti publicului din tara, rezidenti de asemenea in Ibiza, printre locurile unde au putut fi ascultati in ultimele 2 sezoane fiind Zoo Project, Es Vive sau Grial . Mai nou, fac parte din echipa Overlay Records si pot fi ascultati si dansati live, in noaptea de 30 noiembrie, la Iasi.

soundcloud.com/dipp_ibz

  • Stefano D

Stefano D – dj iesean, fost resident al clubului XS , acum parte a echipei Overlay Records din Ibiza.

www. soundcloud.com/overlayrecords

INFO

Sunrise Lounge

Soseaua Aroneanu nr. 8 (Complexul Ciric)

sunriseclub.ro/sunrise-lounge/

Event: facebook.com/events/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: