People Choice Award 2015, pe scena si in spatele scenei (GALERIE FOTO)

robert-downey

Robert Downey Jr si Jennifer Lawrence au fost actorii care au triumfat la gala Premiilor People’s Choice 2015,  evidenţiind supereroii pe care îi joacă în producţii precum „Omul de Oţel“, „Jocurile Foamei“. Premiile categoriilor muzicale au fost castigate de Ed Sheeran si Taylor Swift.

Supereroi precum Căpitanul American, Omul de Oţel şi Batman au fost marii câştigători la categoria filmelor în cadrul galei din acest an a People’s Choice Awards, arată Reuters.

Robert Downey Jr, starul din „Iron Man/Omul de Oţel“ şi „Avengers/Răzbunătorii“ a fost desemnat actorul favorit pentru al patrulea an consecutiv, precum şi actorul favorit dintr-un film dramatic. Pe de altă parte, Jennifer Lawrence, starul din franciza „The Hunger Games/ Jocurile Foamei“, a câştigat premiul pentru actriţa favorită.

Chris Evans, „Căpitanul America“, care a câştigat trofeul pentru actorul favorit dintr-un film de acţiune, a spus: „Nu prea câştig lucruri, aşadar premiul acesta este interesant“, în timp ce accepta statueta de cristal.

ben-affleck

Ben Affleck, care va apărea în rolul lui Batman în viitoarea peliculă „Batman vs. Superman“, a fost distins cu premiul People’s Choice pentru ajutor umanitar, fiind lăudat de actriţa Amy Adams, cea cu care va juca în pelicula menţionată, pentru dăruirea sa în încercarea de a îmbunătăţi vieţile oamenilor care trăiesc în estul statului Congo. „Am fost numit în multe feluri de-a lungul vieţii mele, dar nu sunt sigur că umanitar este unul dintre ele. O modalitate prin care poţi combate lucrurile triste pe care le vedem, lucrurile teribile, este să aduci puţină bunătate în lume“, a mărturisit el, dedicând premiul Eastern Congo Initiative, o organizaţie non-profit fondată de Affleck în 2010 care se adresează garantării drepturilor locuitorilor din zona de est a statului Congo.

La categoria film favorit, producţia Disney „Maleficent“ a triumfat în faţa altor pelicule considerate favorite, cum ar fi „Căpitanul America: Războinicul iernii“, „Guardians of the Galaxy/Gardienii Galaxiei“ şi „X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut“.

Adam Sandler a câştigat pentru al cincilea an la rând trofeul pentru actorul favorit dintr-o comedie, în timp de Melissa McCarthy, cunoscută pentru rolul dintre 2000 şi 2007 din serialul „Gilmore Girls/Fetele Gilmore“, a fost desemnată actriţa favorită dintr-o comedie.

În ceea ce priveşte domeniul muzicii, Ed Sheeran a câştigat la două categorii, ”Cântăreţ favorit” şi ”Album favorit”, în timp ce Taylor Swift a devenit ”Cântăreaţa favorită”, dobândind şi premiul pentru ”Cântecul favorit”.

betty-white

Betty White, actriţa intrată în Cartea Recordurilor Guiness pentru cea mai lungă carieră în televiziune (74 de ani), a fost numită persoana favorită de la TV. Aceasta şi-a primit premiul în faţa unei săli pline care a aplaudat-o în picioare. „Atunci când Melissa McCarthy a venit pe scenă, mai devreme, a spus că va sta aici atâta timp cât va fi lăsată – cu mine aţi abuzat de acest privilegiu“, a glumit actriţa.

„The Big Bag Theory“ a fost numit serialul TV favorit, iar cântăreţa australiană Iggy Azalea a câştigat trofeul pentru artistul hip-hop favorit.

Premiile People’s Choice sunt votate de fani în mediul online.Ceremonia a fost transmisă în direct de reţeaua CBS şi a dat startul sezonului anual al premiilor de la Hollywood care culminează cu Gala Premiilor Oscar, de pe 22 februarie 2015.

Cei mai importanţi câştigători de la gala People’s Choice Awards:

Actriţa favorită dintr-o comedie: Melissa McCarthy; Actorul favorit dintr-o comedie: Adam Sandler; Artistul hip-hop favorit: Iggy Azalea; Persoana favorită de la TV: Betty White; Actorul favorit dintr-un film de acţiune: Chris Evans; Competiţia TV favorită: „The Voice/Vocea“; Premiul People’s Choice pentru ajutor umanitar: Ben Affleck; Thrillerul favorit: „Gone Girl/Fata dispărută“; Actriţa favorită dintr-un film dramatic: Chloë Grace Moretz; Serialul-dramă TV favorit: „Grey’s Anatomy/Anatomia lui Grey“; Actorul favorit: Robert Downey Jr; Actriţa favorită: Jennifer Lawrence; Filmul favorit: „Maleficent“; Serialul TV favorit: „The Big Bang Theory“; Prezentator favorit dintr-un show difuzat timpul zilei: Ellen DeGeneres; Prezentator favorit al unui talk show de seară: Jimmy Fallon; Show-ul TV animat favorit: „The Simpsons/Familia Simpson“; Cântăreţ favorit: Ed Sheeran; Album favorit: „X“, Ed Sheeran; Cântăreaţă favorită: Taylor Swift; Cântec favorit: „Shake It Off“, Taylor Swift; Trupă favorită: Maroon 5; Artist R&B favorit: Pharrell Williams.

Sursa: adevarul.ro; cnn.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: