Parohia Toma Cozma din Iaşi organizează un alt pelerinaj pe bicicletă

parohia-toma-cozma-iasi-pelerinaj-bicicleta-foto-manastireDuminică, 11 august 2013, Parohia Toma Cozma din Iaşi, lansează invitaţia doritorilor de călătorie cu bicicleta să participe la un nou pelerinaj pe bicicletă ce va fi iniţiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 13.00, către Mănăstirea Cetăţuia şi Mănăstirea Hlincea din Iaşi.

Se pot alătura pelerinajului nostru toţi cei interesaţi care deţin biciclete proprii. Ca şi în cazul acţiunilor anterioare, prin sprijinul Bioma Agro Ecology Co vor fi puse gratuit biciclete la dispoziţia tinerilor care vor dori să participe.

În timpul itinerariului se vor face popasuri în cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetăţii Iaşului.

Pelerinajul se va încheia cu participarea la Slujba Acatistului special, întru cinstirea icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromița”. În perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, la Biserica Toma Cozma din Iaşi se oficiază în fiecare seară Paraclisul Maicii Domnului. În cadrul acestei rugăciuni este expusă spre venerare o copie a acestei icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului „Prodromița”, ce poartă binecuvântarea vrednicului de pomenire Protos. Petroniu Tănase, Starețul mănăstirii Prodromul de la Athos.parohia-toma-cozma-iasi-pelerinaj-bicicleta-foto-manastire

REZERVĂR

Confirmările de participare şi rezervările bicicletelor se fac la numerele de telefon: tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote)..

INFO

E-mail: parohiatomacozma@gmail.com

Siteparohiatomacozma.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: