Pelerinaj pe bicicletă reprogramat pentru duminică, 19 august

UPDATE: Pelerinajul pe bicicletă de la Biserica Toma Cozma până la Mănăstirea Vlădiceni a fost reprogramat pentru duminică, 19 august, ora 14.00.

În continuarea activităţilor recreative organizate săptămânal în mod gratuit pentru tinerii interesaţi (dintre care amintim: repetiţii pentru învăţarea sau reamintirea mersului pe bicicletă, escapade cu bicicleta,  jocuri sportive, club de şah, antrenamente pentru participări la competiţii sportive, curs de canto etc.),  Parohia Toma Cozma din Iaşi lansează invitaţia doritorilor de călătorie cu bicicleta să participe duminică, 12 august a.c., la un alt pelerinaj ce va fi iniţiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 14.00 către Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi.

Pelerinaj pe bicicleta: Biserica Toma Cozma - Manastirea Vladiceni

Ca şi în cazul acţiunilor anterioare, prin sprijinul Asociaţiei Toma Cozma şi al firmei Bioma Agro Ecology Co vor fi puse gratuit biciclete la dispoziţia tinerilor care vor dori să participe. În timpul itinerariului se vor face popasuri în cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetăţii Iaşului.

Biserica Toma Cozma din Iaşi este deschisă pentru colaborări ziditoare şi pentru  propuneri novatoare, lansând invitaţie către toţi cei interesaţi.

INFO

Vă rugăm confirmaţi participarea la Secretarul de redacţie al revistei parohiale „Credinţa şi fapta”, tel. 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote).

Adresa: Str. Toma Cozma nr. 41, IAŞI

E-mail: parohiatomacozma@gmail.com

Site: parohiatomacozma.ro/


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: