Cum a fost la concursul „Pe Roți Verzi” (GALERIE FOTO)

Circa 150 de ciclisti si-au dat intalnire duminica, 25 august 2013, la bariera Bogonos din padurea Barnova, unde s-a dat startul celei de-a XIV-a editii a concursului Pe Roti Verzi.

Pe o vreme racoroasa, concurentii au urcat pe drumul forestier Batraneasa circa 2,5 km apoi au coborat alti 3 km in mare viteza sau cu mainile pe frana, in functie de experienta. Fiind un concurs de cross country, participantii au facut 2, 4 sau 6 ture, numarul de ture depinzand de categoria la care s-au inscris. La fiecare trecere prin poarta de la start erau incurajati de spectatorii entuziasti prezenti in numar foarte mare.

In premiera pentru acest concurs, cronometrarea s-a facut cu chip-uri, ceea ce a permis afisarea rezultatelor in foarte scurt timp, spre satisfactia concurentilor. De asemenea, datorita numarului mare de participante, fetele au concurat pe categorii de varsta. Cei care au urcat pe podium au primit premii in bani sau echipament de ciclism si piese pentru bicicleta, premiile fiind impartite intre echipe din Iasi, Galati, Bacau, Brasov si alte judete.

Voluntarii de la Crucea Rosie si echipajul SMURD au asigurat asistenta medicala pentru cei care au mai scapat pedalele de sub control.

Muzica buna, cafeaua oferita de sponsori si portia de paste de la final au contribuit din plin la reusita acestui concurs. Organizatorii concursului, CCE IasiBike si CTE Turistor, s-au bucurat alaturi de concurenti de o zi frumoasa de sfarsit de vara, intr-o atmosfera prieteneasca, plina de veselie.

GALERIE FOTO

Credit Foto: Bogdan Enache

INFO

http://prv.iasibike.ro

http://www.turistor.blogspot.ro

http://www.iasibike.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: