Pe Roti Verzi, editia 2017

Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike vă invită pe data de 30 iulie 2017 să va purtați pasiunea PE ROȚI VERZI! Veți evada pentru câteva ore din oraș și din timp, pedalând pe poteci de poveste presărate cu zâmbete și prieteni.

A XVIa ediție a celui mai longeviv concurs de MTB de pe colinele Iașiului vă întâmpină cu emoția și freamătul startului, cu adrenalina și încleștările autodepășirii.

Incă de la prima ediție, concursul Pe Roți Verzi și-a propus să promoveze mișcarea, dezvoltarea armonioasă, realizarea nevoii de autodepășire, spirirtul competitiv și de fairplay. Totodată, clubul militează pentru promovarea utilizării bicicletei în scop utilitar și recreativ, cu efecte benefice atât pentru om cât și pentru mediu : este un mijloc de transport comod, suficient de rapid, accesibil aproape fiecăruia.

Mersul pe bicicletă intreține condiția fizică, combate sedentarismul și contribuie la menținerea stării de sănătate.

INSCRIERE

Regulamentul ediției a XVI-a a concursului Pe Roți Verzi 2017. Pentru înscrieri apelați cu încredere la formularul online.

Taxa de înscriere este în valoare de: 80 lei ==> 16 – 26 iulie; 90 lei ==> la fata locului. Înscrierile se fac online, începând cu data de 13 iunie, folosind formularul de înscriere și vor fi validate doar în urma achitării taxei de participare.”

INFO

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike

Web: www.iasibike.ro

FB: www.facebook.com/cce.iasibike

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: