”Pe Roti Verzi” – concurs de MTB, editia XV

prv-afisv3.4

Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike vă invită pe data de 20 iunie 2015 să va purtați pasiunea PE ROȚI VERZI! Veți evada pentru câteva ore din oraș și din timp, pedalând pe poteci de poveste presărate cu zâmbete și prieteni. A XV-a ediție a celui mai longeviv concurs de MTB de pe colinele Iașiului vă întâmpină cu emoția și freamătul startului, cu adrenalina și încleștările autodepășirii. După încordări și Golgote vă așteaptă secunda ruptă din eternitate a finish-ului, unde vă vom stabiliza pulsul cu bere rece si o porție de paste!

Incă de la prima ediție, concursul Pe Roți Verzi și-a propus să promoveze mișcarea, dezvoltarea armonioasă, realizarea nevoii de autodepășire, spirirtul competitiv și de fairplay. Totodată, clubul nostru militează pentru promovarea utilizării bicicletei în scop utilitar și recreativ, cu efecte benefice atât pentru om cât și pentru mediu : este un mijloc de transport comod, suficient de rapid, accesibil aproape fiecăruia. Mersul pe bicicletă intreține condiția fizică, combate sedentarismul și contribuie la menținerea stării de sănătate.

NOU!  Traseul PRV este unul din cele mai cunoscute din împrejurimile Iașului, având in spate istoria celor 15 ediții. Pentru a evita parcurgerea de prea multe ori a unei bucle foarte scurte, anul acesta s-a hotărât lungirea traseului la 12 km. Traseul final include coborârea clasică PRV. Categoria Elite este invitată să se întreacă pe distanța a 4 ture (48 km), categoria Race pe distanța a 2 ture (24 km) iar categoria Hobby va parcurge o singura tură (12 km).

NOU! Dorind să oferim tuturor posibilitatea de a se bucura de peisajul de basm al pădurii Bârnova, la această ediție am inființat o nouă categorie de concurs : HOBBY – începători. Cei înscriși la această categorie vor avea ocazia de a cunoaște toata bucla de 12 km, insă o vor parcurge o singura dată. Această categorie are ca scop încurajarea participării la competiții MTB pentru bucuria simplă a mișcării în natură și va fi OPEN atât la masculin cât și la feminin.

INSCRIERE

Inscrierile se fac online, pe www.prv.iasibike.ro Taxa de participare de 50 lei va putea fi achitată până la data de 16 iunie.  Mai multe detalii în Regulament

INFO

Clubul de Ciclism si Ecologie IasiBike

Web: www.iasibike.ro

FB: www.facebook.com/cce.iasibike

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: