Ciclism MTB, Iasi: Pe Roti Verzi 2013

ciclism-mtb-iasi-pe-roti-versi-2013-padurea-barnova-bicicleta-clubul-de-ciclism-si-ecologie-iasibike-clubul-de-turism-si-ecologie-turistor-afisPasionatii de ciclism sunt asteptati sa se intreaca „Pe Roti Verzi” in Padurea Barnova din jurul Iasiului. Competitia de mountain bike – cross country, organizata de catre Clubul de Ciclism si Ecologie Iasibike, in parteneriat cu Clubul de Turism si Ecologie Turistor, are loc duminica, 25 august 2013, si se afla la respectabila editie cu numarul 14.

Concursul se desfasoara incepand cu ora 11:00, pe un traseu cu lungimea de 5,5 km si diferenta de nivel de 180 m, ce va fi parcurs de mai multe ori, in functie de categoria de participare.

La intreceri sunt asteptati atat ciclistii cu experienta, ce vor strabate 33 km in 6 ture, pe categoriile masculine elite (18-29 ani, 30-39 ani si +40 ani), sau 22 de km in 4 ture in categoria superfete – elite, precum si ciclistii amatori, care vor pedala 4 ture in competitia masculina, inscrisi in categoriile race (sub 18 ani, 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani), respectiv 2 ture in categoria superfete – race.

sursă: www.insport.ro

ÎNSCRIERI

Inscrierile se fac doar pe http://prv.iasibike.ro, pana la data de 20 august 2013, achitand o taxa de participare de 30 de lei.

BENEFICII

  • La sfarșitul cursei concurenții vor primi din partea Casa Lavric o porție de paste
  • Vor fi oferite produse de bicicleta și revizii din partea Moto Velo și Bikes2Go pentru parte din premianți
  • Concurenții ieșeni vor primi din partea Sala de Cațarat câte un voucher cu tot echipamentul inclus pentru o vizită la sală
  • În pachetul de start va fi oferit din partea Bike Mania cîte un bidon și un gel Squeezy

INFO

http://prv.iasibike.ro

http://www.turistor.blogspot.ro

http://www.iasibike.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: