”Pe o panza de paianjen”, de Alexandru Popa | LIVE STREAMING

O intreaga echipa de filmat special dedicata (profesionisti specializati in transmisii video de concerte si alte evenimente artistice live) care transmit online cele mai iubite spectacole ale ultimilor ani te invita la o noua productie teatrala de exceptie: ”Pe o panza de paianjen”. Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprisor, Marius Manole si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica, purtand publicul, cu talent si rafinament, printr-un carusel de emotii.

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire. De tot. Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte, Alma, sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima. Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui. Sunt convocati prietenii. Fiecare tabara primeste intariri. Surprizele se tin lant. Iar finalul… lasa urme adanci. O poveste intensa, care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Distributie ( in ordinea aparitiei ): Vlad Zamfirescu – Andu; Medeea Marinescu – Alma; Mirela Oprisor – Lori; Marius Manole – Petru; Diana Roman – Doroteea

ACCES

Acces Live: 60 lei/ spectacol. Pentru bilete CLICK AICI

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru în aer liber

Spectacolul de teatru „Dineu cu proști” | Ateneul National din Iasi

Cu Cenusareasa la bal | Ateneul National din Iasi

”Comedie cu olteni” | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert simfonic | Amfiteatrul Palas

Fascinatia ritmului | Concert simfonic la Amfiteatrul Palas

Centrul Cărții lansează „Platforma discuțiilor literare” pe YouTube

SFR face apel la voluntarii din categoria 50+

Scrie un comentariu: