”Pe o panza de paianjen”, de Alexandru Popa | LIVE STREAMING

O intreaga echipa de filmat special dedicata (profesionisti specializati in transmisii video de concerte si alte evenimente artistice live) care transmit online cele mai iubite spectacole ale ultimilor ani te invita la o noua productie teatrala de exceptie: ”Pe o panza de paianjen”. Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprisor, Marius Manole si Diana Roman, protagonistii acestui spectacol, realizeaza o exceptionala performanta artistica, purtand publicul, cu talent si rafinament, printr-un carusel de emotii.

Andu isi anunta sotia ca a doua zi va pleca la manastire. De tot. Iritata de ceea ce pare a fi o gluma nesarata in miez de noapte, Alma, sotia lui Andu, incepe razboiul.Se hotaraste inclusiv sa plece ea prima. Sa se “ mantuiasca “ inaintea lui. Sunt convocati prietenii. Fiecare tabara primeste intariri. Surprizele se tin lant. Iar finalul… lasa urme adanci. O poveste intensa, care seduce spectatorul cu hohote de ras in spatele carora se construiesc lumi in care “adevarul nu este intotdeauna cel mai cinstit raspuns pentru celalalt” .

Distributie ( in ordinea aparitiei ): Vlad Zamfirescu – Andu; Medeea Marinescu – Alma; Mirela Oprisor – Lori; Marius Manole – Petru; Diana Roman – Doroteea

ACCES

Acces Live: 60 lei/ spectacol. Pentru bilete CLICK AICI

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

IVAN – Premieră naţională | Teatrul din Stejar

Peripetiile printesei Merida @Ateneul din Iasi

”Gaitele” la Teatrul National Iasi

Sindromul Quijote | Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: