Pe 7 octombrie 2017, ieșencele sunt invitate la o zi de shopping responsabil

Pe 7 octombrie 2017 se întȃmplă cea de-a doua ediție a Vinyla Chopin – concert pentru dulap & maestră, un yard sale deschis publicului larg și dedicat tuturor iubitoarelor de fashion.

La yard sale, un concept împrumutat de la americani, una sau mai multe persoane dau spre vȃnzare, în cadrul unui eveniment organizat, hainele pe care nu le mai poartă sau alte lucrușoare aflate într-o stare bună și foarte bună, la preţuri mici.

La Vinyla Chopin, vizitatoarele pot găsi orice: de la pantofi de calitate în măsuri imposibile (34-35 sau 41), curele și pălării și rochii de seară, haine fabricate din fibre naturale – in, bumbac, mătase sau vȃscoză, bijuterii la preţuri infime. Sȃmbătă, pe 7 octombrie 2017, între orele 12.00 și 18.00, la CORSO, amatoarele de branduri cunoscute sau articole retro la preţ de chilipir au la dispoziţie 18 dulapuri pline cu haine, încălţăminte & accesorii de la branduri favorite și la preţuri de pȃnă la -90%.

Yard Sale-ul din 7 octombrie își propune să creeze cadrul perfect pentru vȃnzarea de articole care sunt ori noi-nouţe ori păstrate cu grijă, articole în trend – nu mai vechi de trei ani și care s-au vȃndut bine în ultima perioadă. Nu vor lipsi accesoriile: genţi, eșarfe, ochelari de soare de designer sau vintage.

Evenimentul încurajează consumul sustenabil și vine într-o formă distractivă de a recicla prin re-folosire și de a salva hainele uzate moral, care rămȃn uitate în dulapuri și care, cel mai probabil, ajung deșeuri. Mai mult decȃt atȃt, la ediţia a doua de Vinyla Chopin se pot dona haine care vor ajunge la Organizaţia Salvaţi Copiii.

La Vinyla Chopin vizitatoarele pot găsi articole de îmbrăcăminte, încălţăminte și accesorii la prețuri mai mult decât accesibile și se vor bucura de atmosfera prietenoasă a terasei CORSO care găzduiește Yard Sale-ul, muzică live și băuturi colorate și delicioase.

INTRARE

Intrarea la eveniment este gratuită pentru vizitatori. Evenimentul are loc la Terasa Corso, strada Alexandru Lăpușneanu nr.11. Pentru mai multe informații despre Vinyla Chopin – concert pentru dulap & maestră accesați pagina de Facebook @vinylachopin.

INFO

www.facebook.com/vinylachopin

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: