Pe 6 decembrie, mamele din Iași pot trimite gratuit pachete copiilor studenți în București

pachet-studenti-iasi

Vegeta, brandul ce a dat savoare mâncărurilor tradiționale gătite de către femeile din toată țara, le aduce studenților din București gustul preparatelor mamei, alături de amintirea momentelor de acasă. Astfel, pe 6 decembrie, 4 microbuze Vegeta vor străbate 12 mari orașe din țară pentru a prelua mâncarea gătită de mame şi a o duce proaspătă direct la studenţii bucureşteni lipsiţi de savoarea porţiilor de acasă.

Toate mamele din Iași, ai căror copii studiază în București, sunt așteptate pe 6 decembrie, la ora 9:00, în parcarea Gării Iași, pentru a lăsa pachetele cu bunătăți la microbuzele Vegeta. Microbuzele Vegeta vor duce gratuit pachetele mamelor direct studenților în cămine, pentru ca aceștia să se bucure de mâncarea cu gust de acasă.

Campania „Vegeta îți pune pe masă ce-a gătit mama acasă” vrea să aducă mai aproape de studenți mâncarea preparată de mame după rețetele tradiționale știute numai de ele. Rutele microbuzelor, orarul și alte detalii pot fi urmărite pe blog.vegeta.ro și pe Facebook Vegeta România.

Pentru că Vegeta își dorește ca tinerii să se mândrească cu pachetul primit de acasă, atât cu gustul mâncării gătite de mama, cât și cu aspectul pachetului, lansează și o competiție. Studenții sunt așteptați pe pagina de Facebook Vegeta România unde pot share-ui poze cu momentele în care se bucură în cămin de mâncărurile primite de la mama, putând câștiga săptămânal un kit modern pentru pachetul de acasă. Astfel, după sărbători, vor aduce bunătățile de la mama în genți termoizolante și în caserole și borcane speciale pe care le pot câștiga în perioada         23 noiembrie – 14 decembrie intrând în competiție.

Vegeta este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka. Baza-minune pentru mâncăruri a fost inventată în anul 1958 de Prof. Zlata Bartl şi s-a numit la început „Vegeta 40”. Vegeta este o bază de mâncăruri pudră şi reprezintă o combinaţie unică de condimente şi legume deshidratate, folosită pentru supe, gulaş, peşte, sosuri şi salate. În cei aproape 57 de ani de existenţă, Vegeta a devenit un adevărat fenomen şi un ingredient indispensabil în bucătăriile multor gospodării din Europa Centrală şi de Est.

INFO

blog.vegeta.ro

www.facebook.com/VegetaRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: