Pe 19 mai 2017, in parcul Casei Pogor, sarbatorim a 5-a editie Food Revolution Day.

FOOD REVOLUTION este un eveniment prin care sarbatorim un proiect global unic de educatie si implicare condus de Jamie Oliver, adresat copiilor, adultilor, companiilor, scolilor, restaurantelor, scolilor de gatit, chefilor, nutritionistilor, doctorilor.

Conceptul evenimentului este de a sustine o alimentatie bazata pe alimente “corecte”, fara aditivi, chimicale ori adjuvanti de orice fel. Prin acest proiect sprijinim procurarea produselor alimentare locale si de sezon prin intermediul fermierilor locali si cresterea in conditii decente a animalelor.

FOOD REVOLUTION DAY este ziua in care in intreaga lume Ambasadorii acestui proiect sarbatoresc alimentatia sanatoasa, organizand evenimente publice cu ateliere de gatit sanatos pentru copii si parinti si alte activitati, care sa sustina un stil de viata sanatos.

Anul acesta vom sarbatori a 5-a editie FOOD REVOLUTION DAY in parcul Casei Pogor, Vineri, 19 Mai incepand cu ora 14:00.

Ambasadorii din Iasi: Dana Burlacu Visternicu, Roxana Ichim, Lila Dumitrași, Bogdan Puiu, Alexandra Jeitan, Mariana Chelariu si Camelia Stefania Ciocîrlan iti propun sa petreci: O zi sanatoasa!

Incepem ziua cu multa energie si miscare: Zumba pentru cei mici si cei mari cu Lucian Liciu!

Ambasadorii FRD Iasi pregatesc 5 ateliere de educatie gastronomica, 3 pentru copii si 2 pentru adulti, reprezentand meniul complet al unei zile:

1. Mic dejun sanatos (copii);
2. Pachetelul pentru scoala (copii);
3. Pranzul impreuna cu familia (adulti);
4. O gustare delicioasa (copii);
5. Cina impreuna cu familia (adulti).

Pe tot parcursul evenimentuluii prietenii de la Clinica de nutritie ne vor oferi sfaturi utile despre cum puteti sa aveti o alimentatie sanatoasa.

INTRARE

Intrarea in cadrul evenimentului este GRATUITA. Inscrierile pentru atelierele gastronomice se pot face completand formularul: goo.gl/forms/fSbBmuo05Cowq8zm1. Pentru zumba si seminarul de alimentatie sanatoasa nu este necesara inscrierea! Nu uita ca pe langa faptul ca vei invata lucruri noi, vei putea petrece timp impreuna cu cei dragi!

INFO

Food Revolution Day

www.facebook.com/events/1894454640791506

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: