Pe 18 septembrie, la ora 18.00 se lanseaza ”Deja Vu”- Ami feat Grasu XXL

Grasu XXL si Ami vor lansa un single impreuna, “Deja Vu”, piesa fiind compusa de David Deejay (Adi Colceru). Acest featuring inedit i-a luat prin surprindere pana si pe cei doi artisti: “Nu m-am gandit vreodata ca vom colabora!”, a marturisit Ami.

Prima oara cand am simtit dragoste si ura in acelasi timp, am fost foarte socat si confuz. Melodia asta e despre emotia aia. Mi-a fost destul de greu sa scriu despre treaba asta, tre’ sa recunosc… a iesit insa foarte bine. Ami rupe refrenu, Adi a rupt beatu’… eu…”, a spus Grasu XXL despre noua piesa.

Colaborarea cu Grasu XXL ma bucura foarte tare! Il apreciez foarte mult, mi se pare un artist complet, si sper ca acest featuring sa ne prinda bine amandurora. Noul single a fost o provocare, mai ales ca stilul muzical este diferit de cel abordat de mine pana acum. Imi doream de multa vreme sa lansez o piesa in limba romana si acum a fost ocazia perfecta”, a explicat Ami.

Pe langa featuring-ul cu Ami, Grasu XXL pregateste lansarea a doua albume anul acesta. Primul este un album live cu piese deja consacrate, inregistrat in Euphoria Music Hall Cluj alaturi de live band, iar cel de-al doilea este mult asteptatul artist album, care se va numi “Unu”.

Noul single Grasu XXL feat. Ami – “Deja vu”, un produs MediaPro Music si MusicExpertCompany, va fi lansat miercurea aceasta, la ora 18.

Credit foto Grasu XXL: Ciprian Strugariu

Credit foto Ami: Vali Barbulescu

INFO

www.mediapromusic.ro/

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: