Pe 14 februarie celebram dragostea!

Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului” – William Shakespeare. Multi ii spun Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Noi ii spunem simplu: o alta zi de joi, ideala pentru a va arata din nou dragostea, respectul si aprecierea fata de persoana iubita.

POPAS PACURARI

valentines_popas pacurari

Restaurantul POPAS PACURARI va invita sa petreceti o seara unica si deosebita intr-un cadru cu “parfum” romantic. Muzica ambientala va fi asigurata de catre Bobo & Concert Band, iar membrii formatiei vor crea atmosfera ideala pentru ca seara de 14 februarie sa fie momentul perfect pentru a va demonstra inca o data dragostea fata de persoana iubita. Nu vor lipsi surprizele din partea casei.

CASA V ANATORULUI

Restaurantul CASA V ANATORULUI va asteapta la Carnavalul Indragostitilor. Din cele mai vechi vremuri, Carnavalul Venetian a fost o sarbatoare magnifica care a dat oamenilor posibilitatea de a visa. Anul acesta, o mica parte din Italia se muta pe 14 februarie la Restaurant Casa Vanatorului. Va invitam in lumea mastilor alaturi de formatia Leonard Melody care va crea o seara de bal! Masca cea mai reusita va fi premiata iar toti indragostitii vor primi un cadou dulce din partea casei.

HUNTER”S PUB

valentines day_hunters pub

In HUNTER’S PUB IASI pe 14 februarie dragostea se declara pe acorduri muzicale. Sing for your Valentine alaturi de MC Abdul care te va ajuta sa-i faci perechii tale una dintre cele mai frumoase declaratii de iubire. Iti promitem o seara plina de romantism, cu multe surprize din partea casei.

INFO SI REZERVARI

In toate cele trei locatii intrarea este libera dar se impun rezervari in prealabil.

Restaurant Popas Pacurari
Telefon: 0744.644.462/ 0756.156.400

Restaurant Casa Vanatorului
Telefon: 0748.200.800 / 0756.032.550

Hunter’s Pub
Telefon: 0752.005.052

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: