Pavel Stratan LIVE @Underground Pub

stratan underground

Sambata, 21 mai 2016, de la ora 20.30 sunteti invitati la un nou concert al unicului Pavel Stratan. Cei care doresc sa fredoneze impreuna cu Pavel Stratan refrenurile cunoscutelor melodii precum «Eu beu», «M-am nascut de ziua mea», «Visul» sau «Tatal meu», sunt asteptati in Underground Pub.

Pavel Stratan s-a născut pe 11 noiembrie 1970 în satul Nişcani, Călăraşi, Basarabia. În 1977, la vârsta de 7 ani a paşit pentru prima dată pe scena şcolii cu chitara în mână. Pe atunci cânta despre mama, patrie ş.a. În 1983 a început să compună primele versuri, iar în 1996 a avut prima experienţă scenică în calitate de scamator. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chişinău. Iar în 2002 a lansat primul său album – “Amintiri din copilărie”.

Muzica pe care o face nu o poate fi catalogată. Este un amestec de stiluri. Nu ştie exact cât la sută este inspiraţie şi cât la sută muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piaţă. Se remarcă crâmpeie din folk, dar şi din motivele tradiţionale.

REZERVARI

Pret bilet: 20 lei. Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: