Pavel, apostolul lui Hristos | Cinema Ateneu

Paul, Apostle of Christ (2018) este povestea epică a lui Pavel, omul care dintr-un persecutor al bisericii, a devenit cel mai puternic și important promotor al acesteia.

Luca, ca prieten și medic, își riscă viața de fiecare dată când se aventurează în orașul Roma pentru a-l vizita pe Pavel, care este ținut captiv în cea mai întunecată celulă din închisoarea lui Nero. Înainte ca Pavel să fie condamnat la moarte, Luca se hotărăște să scrie o altă carte, care detaliază nașterea a ceea ce va deveni cunoscut drept biserică.

Dar Nero este hotărât să scape Roma de creștini și nu se eschivează să-i execute în cele mai stricte moduri posibile. Legat în lanțuri, lupta lui Pavel este internă. El a supraviețuit atâtor bătăi, naufragii, foamete, frig și expuneri, și totuși, în timp ce așteaptă condamnarea la moarte, este bântuit de umbrele rătăcirilor sale din trecut. Doi oameni se luptă împotriva unui împărat neclintit și a fragilităților spiritului uman pentru a lăsa moștenire lumii Evanghelia lui Hristos.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: