Paula Seling revine la Iasi pentru un concert caritabil

Fundaţia Solidaritate si Speranţă organizează vineri, 6 decembrie, începând cu ora 17.00, la Centrul de conferinţe Providenţa, concertul Poveste din Viflaim. Invitatul principal al serii este Paula Seling care va concerta alături de bandul ei, si care ne va bucura cu un repertoriu inedit, specific perioadei.

Pe scena vor mai urca si beneficiarii directi ai manifestării, copiii asistati social prin Cantina Socială Sfântul Sava si prin cele două Centre de Zi pentru Copii Sfânta Marina si Mia Casa Inculet ale Fundatiei. Centrul Providenţa va găzdui acest eveniment inedit unde participanţii se vor bucura de un decor de sărbătoare, călduros si plin de emotie.

Acest eveniment îsi propune colectarea de resurse financiare pentru sustinerea activitătilor social-educative ale Fundatiei Solidaritate si Sperantă cu cei 70 de copii care provin din medii sociale defavorizate (familii monoparentale, destrămate, dezorganizate) cu grad ridicat de risc de abandon scolar. Acesti copii primesc zilnic sprijin constând în asistenţă socială, asistenţă medicală, hrană, educaţie adecvată vârstei, etc.

BILETE

Biletele se găsesc în retelele Eventim si bilete.ro, librăriile Cărturesti Iasi, librăriile Doxologia, librăriile de cartier si bisericile din oras, la sediul organizatorului din strada Costache Negri, nr.48, iar pentru livrări la domiciliu si alte detalii se pune la dispoziţiesi un nr de telefon – 0771647607.

INFO

Centrul de conferinte ”Providenta”

Sos. Nicolina, nr. 115 bis

Fundatia Solidaritate si Speranta

Str. Costache Negri 48

www.fundatia.mmb.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: