Paula Seling a colindat la USAMV Iasi (FOTO)

Paula Seling la USAMV Iasi3

Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi (USAMV) s-a dovedit a fi neincapatoare pentru numarul mare de spectatori care au dorit sa participe la Concertul sustinut de Paula Seling.

Artista a cintat si a incintat audienta pret de doua ore cu piese celebre din repertoriul propriu, dar si cu numeroase colinde. De asemnea, Paula Seling a surprins audienta cu invitatul sau special, Ovi. La manifestare au luat parte studentii, cadrele didactice si angajatii USAMV Iasi, evenimentul fiind un cadou oferit de conducerea intitutie de invatamint superior, in parg de Sarbatori, comunitatii academice din Agronomie.

Poate ca nu ati stat sa numarati foarte atent anii ce au trecut, dar anul acesta se implineste un deceniu de cind am aparut pentru prima data in fata voastra. Zece ani in care am incercat sa spun povestea viselor mele prin muzica”, marturiseste artista pe site-ul personal.Paula Seling si Ovi si-au incheiat reprezentatia sub ropote de apaluze, publicul declarindu-se incintat de prestatia artistei si a invitatului sau.

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: