Paul Tihan & Marius Dașcău | Chez Les Amis Cafe

Cei 2 cantautori își dau întâlnire pe 23 iulie 2021 la Chez les Amis alături de violoncelistul Daniel Leanca, unde vor crea un decor acustic și sensibil.

Paul Tihan este un artist cantautor independent roman ce și-a început cariera cântând și compunând piese indie-folk. Ulterior în 2018 a început înregistrarea primului său album “Culorile tale”. Având în vedere efectele pandemiei, abia la sfârșitul anului 2020 a reușit să îl lanseze. Între timp a mai lansat un EP live, iar începând cu 2021 acesta împreună cu câțiva oameni de nădejde au început să lucreze la cel de-al doilea material discografic, lăsând chitara acustică să aibă grijă doar de câteva dintre cântece.

Marius Dașcău e un cantautor indie folk, cu influențe puternice de americana, pop-rock și blues. În 2018 lansează primul său album “Despre oameni și vise” care a fost foarte apreciat, iar la sfârșitul anului trecut lansează EP-ul în engleză “Love in the time of Pandemic”. Marius pregătește un al doilea album la care lucrează de doi ani de zile și pentru care a colaborat cu muzicieni ca trupa The Humans, Adrian Despot, Sorin “Pupe” Tănase, Adrian Ciuplea, Muse Quartet și Bobby Stoica. Muzica lui Marius Dașcău e caracterizată prin sensibilitate, versuri originale și sarcasm.

REZRVARE

Accesul se va realiza începând cu orele 19:00, urmând ca la 20:00 să se auda primele acorduri. Suport artist pentru eveniment: 40 de lei. Rezervările se realizează prin mesaj către pagina Chez Les Amis.

INFO

Chez Les Amis Cafe

Piata Sf. Anton de Padova, Iasi

www.facebook.com/Chez-Les-Amis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: