Patru Vineri. Patru Concerte. Patru trupe @Fratelli Lounge&Club Iasi

Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie. Alături de The Mono Jacks, Travka și Robin and the Backstabbers, cei de la byron vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara.

Patru Vineri. Patru Concerte. Patru trupe. Patru seri rebele de neuitat = Turneul  Overground Elements. Incepe in Iasi pe 17 Februarie alaturi de byron. Urmeaza The Mono Jacks, TRAVKA si Robin and the Backstabbers.

byron cântă rock cu influențe diverse, s-au înființat în 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio și trei DVD-uri live. Cel mai recent disc, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road. La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate. Vor ajunge in Fratelli Iasi, pe data de 17 februarie 2017, de la ora 20:30.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania. Cel mai nou single, „Un sfert de secundă”, se va regăsi pe viitorul album de studio la care trupa lucrează în prezent. Vor ajunge in Fratelli Iasi, pe data de 10 martie 2017, de la ora 20:30.

Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții pe micul ecran și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale. Vor ajunge in Fratelli Iasi, pe data de 24 martie 2017, de la ora 20:30.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu două albume de succes la activ – Stalingrad și Arhanghel’sk, primele două părți ale viitoarei trilogii „Bacovia Overdrive” – trupa și-a creat repede propriul loc pe scena alternativă, cu o abordare muzicală eclectică și o amprentă lirică aparte. În primăvara 2016, trupa a spus da unei noi provocări, reinterpretând o piesă a lui Alex Velea în cheie proprie – „E vina mea” – în cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv și un videoclip de imagine fascinant și provocator în regia lui Vlad Feneșan. Vor ajunge in Fratelli Iasi, pe data de 7 aprilie 2017, de la ora 20:30.

INFO

Fratelli Lounge&Club

Adresa: Str. Palas, 5D, Iasi

E-mail: officeiasi@fratelli.ro

Web:www.fratelli-iasi.ro

FB:www.facebook.com/FratelliIasiRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: