Patru pugilisti ieseni participa la Cupa Romaniei, 5-8 februarie

Miercuri 5 februarie, la Brăila au avut loc tragerile la sorti ale meciurilor din primul tur al Cupei României la box pentru tineret, acolo unde sunt prezenti si patru pugilisti ieseni, ei fiind Marcel “Titi” Zarafan (cat. 56 kg), Florin Botezatu (cat. 64 kg) si Giani Apetrei (cat. 91 kg) – toti de la CSM-Gladiatorul Iasi (antrenori: Constantin Dreer si Radu Zarif) si respectiv Constantin-Alexandru Ceapă (cat. 69 kg) – de la CFR-CSs Unirea Iasi (antrenori: Nicu Brânzei si Constantin “Tinu” Branzei).

''Tinu'' Branzei, C-tin Alexandru CeapaIesenii Zarafan si Apetrei (care sunt si componenti ai Centrului National Olimpic pentru Juniori de la Brăila) sunt capi de serie la categoriile lor de greutate, iar Ceapă (17 ani, elev în clasa a XI-a la LPS Iasi) va boxa direct în turul al doilea cu primul favorit al categoriei 69 kg, Ionut Socareva (CSM Resita, antrenor: George Radu, component al Centrului National Olimpic pentru Juniori de la Resita).

Astazi,  6 februarie, la ora 8.00 va fi vizita medicală si cântarul pentru turul al doilea al competitiei, iar de la ora 10.00 va fi o sedintă tehnică în sala de festivităti a Hotelului Traian din Brăila, organizată de F.R. BOX.

La această manifestare vor lua parte vicepresedintele Francisc Vastag, antrenorul federal Valentin Vrânceanu, antrenorul coordonator Relu Auras si toti membrii Biroului Federal si vor fi prezentate antrenorilor de box prezenti la turneul de la Brăila ultimele noutăti si reglementări ale AIBA.

Miercuri, la Brăila, Daniel Costea (Dunărea Călărasi) l-a învins prin abandon în repriza a III-a pe Florin Botezatu (CSM-Gladiatorul Iasi).

INFO

www.clubsportivcfr.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: