Patru premiere la Teatrul National Iasi

Gala FIE: 10 premii pentru excelență în educație/ Sala Mare/ www.fieiasi.ro, Pro Image

Până la sfârşitul anului, iubitorii de teatru se vor putea bucura de patru premiere ale Naţionalului ieşean. “Hamletmachine” de Heiner Muller (regia Georgios Zamboulakis), “Iarna” de Evgheni Grişkoveţ (regia Laszlo Beres), “O scrisoare pierdută” de Ion Luca Caragiale (regia Mircea Cornişteanu) şi „Damen Tango” de Ana Aslanova (regia Vitalii Lupaşcu) se anunţă a fi spectacole inedite, menite să atragă un public cât mai vast, care să trăiască adevărate experienţe în sala de teatru.

Deschiderea stagiunii va avea loc pe 5 octombrie, de la ora 19, cu piesa „Golem” (regia Alexander Hausvater), care a mai fost prezentată o singură dată publicului ieşean, în avanpremieră, la începutul verii.

Cel mai important lucru este că avem o trupă matură din punct de vedere artistic, care poate să joace toate tipurile de teatru. S-au cristalizat personalităţi importante, iar trupa poate funcţiona atât pe baza lor, cât şi în ansamblu. În ciuda lipsurilor, am forjat o trupă competitivă”, a subliniat Cristian Hadji-Culea, directorul TNI.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI – Fondat în 1840

Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mailtniasi@yahoo.com

www.teatrulnationaliasi.ro

www.facebook.com/TNIASI

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: