Patrice la Festivalul PLAI/ Timisoara

Patrice la festivalul PLAI din timisoara 14 septembrie 2012

Festivalul PLAI, ediția 7. Un festival diferit, care promovează tocmai diversitatea în toate formele ei şicare îşi propune să aducă oamenii mai aproape. Unul dintre artiştii ediţiei din 2012 îşi doreşte să fie şi mai aproape de cei care‐i ascultă muzica : Patrice va avea o sesiune de meet & greet la Iuliu Mall Timişoara în data de 14 Septembrie 2012.

Realizat 100% de voluntari, PLAI aduce din toate colțurile lumii cei mai importanți artiști de world music şioferă, alături de cele peste 45 de ambasade, centre culturale şi ONG‐uri, de meşteşugari şi artişti plastici,trei zile cu sute de activităţi.

An de an, am căutat să  aducem pe scena PLAI o parte din muzica unor popoare, artişti care să simtă sunetul şi să transmită bucuria de a‐i asculta. Interacţiunea dintre artişti şi public este foarte importantă pentru conceptul oferit de PLAI  şi în fiecare an aceştia sunt rugaţi să susţină  ateliere sau sesiuni dediscuţii pentru cei care vin să se bucure de eveniment. De multe ori agendele încărcate nu permit acestlucru, însa atunci când e posibil, clasicele concerte sunt desăvârşite de discuţii care nu se uită niciodată.

Patrice, artistul care a câştigat milioane de fani în toată  lumea cu un sound personal  și texte pline deprofunzime, va concerta în prima seară a Festivalului PLAI din Timişoara, fiind headliner‐ul zilei de vineri,în 14 septembrie 2012. În spiritul PLAI, Patrice îşi va aloca timp să se întâlnească cu fanii săi. Astfel, în  14Septembrie, între 17 :30 – 18 :00 la Iulius Mall Timişoara, demisol zona Sarra Blu, îi aşteptăm pe toţi ceicare vor să schimbe o idee, să strângă mâna şi să ofere un zâmbet artistului german de origine africană.

În cursul serii din aceeaşi zi de 14 Septembrie, Patrice and the Supowers vor concerta pe scena mare afestivalului PLAI, având în deschidere trupa portugheză Oquestrada şi pe cei de la Subcarpaţi. Festivalulva continua cu alte două zile de concerte şi activităţi la care sunt aşteptaţi toţi timişorenii, dar şi foartemulţi vizitatori din ţară şi din străinătate.

Program

Festival PLAI program Timisoara Patrice

Detalii: www.plai.ro/2012/program

Bilete

Bilete la preţ redus, pentru fiecare zi a Festivalul PLAI, se găsesc în reţeaua Eventim (www.eventim.ro, Librăriile Cartureşti, Humanitas etc.) până în data de 14.09.2012, ora 16:00

De asemenea, in intervalul 14-16 Septembrie 2012, intre orele 12:00-16:00 se pot achitiona bilete cu pret redus la pretul de 35 Ron/zi pentru oricare din cele trei zile de la Casieria Festivalul Plai, aflata la intrarea in Muzeul Satului Banatean din Timisoara.

Dupa ora 16:00, in acelasi interval 14-16 Septembrie 2012, biletele vor costa 45 Ron/zi.

Abonamentul pentru 3 zile de festival are pret unic de 70 RON, si poate fi achizitionat atat inainte de festival cat si in timpul festivalului la acelasi pret(chiar si dupa ora 16:00).

Dreptul de a campa pe teritoriul muzeului în zona special amenajată este inclus în preţul abonamentelor în limita a 100 de corturi.

  • 3 zile de festival
  • 9 concerte de world music, jazz şi fusion
  • 45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activităţi
  • 100% voluntariat

Info PLAI 2012

www.plai.ro

www.facebook.com/PLAIFestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: