S-a deschis patinoarul de la Palas Mall (TARIFE si PROGRAM)

 

Odată cu răcirea vremii vine şi distracţia pe gheață la Palas. Dacă te numeri printre amatorii sporturilor de iarnă vei putea să-ți etalezi piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul Palas Ice.

Ți-ai lustruit patinele? Adulţii şi copiii deopotrivă sunt invitaţi la Palas Ice. Mișcările pe gheață vor putea fi exersate pe o suprafață generoasă, de 1.200 mp, care poate găzdui până la 300 de persoane, iar distracția va ține întregul sezon rece, pentru că patinoarul va fi funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până duminică, de la ora 11.00 până la 20.30. Dacă ți-ai pregătit deja mișcările, trebuie să știi că o sesiune are 90 de minute, iar prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 14 ani, este de 13 lei și 20 de lei pentru adulți, iar patinele se pot închiria cu 15 lei. Însă, dacă acest sport este o pasiune și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție și abonamente. Vestea bună este că vă veți putea bucura de magia gheții tot sezonul rece!

Iubești iarna, dansul pe patine te fascinează, însă nu reușești să îți ții echilibrul pe arena de gheață? Nicio problemă! La Palas Ice, poți să optezi pentru cursuri de patinaj susținute de un instructor cu experiență și multă răbdare. Descoperă ofertele pe site-ul Palas!

Pentru sesiuni de distracție, în siguranță, pe gheață, toți participanții trebuie să prezinte certificatul verde și să poarte masca de protecție, astfel încât să le acopere, atât nasul, cât și gura. Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul verde.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: