Patinoarul de la Palas Mall (TARIFE si PROGRAM)

A început distracția de iarnă la Palas! Acum că am aprins decorațiunile de Crăciun și am intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, ești așteptat în parcul ansamblului să te bucuri de atracția iernii, Palas Ice.

Ți-ai lustruit patinele? Adulţii şi copiii deopotrivă sunt invitaţi la Palas Ice. Mișcările pe gheață vor putea fi exersate pe o suprafață generoasă, de 1.200 mp, care poate găzdui până la 300 de persoane, iar distracția va ține întregul sezon rece, pentru că patinoarul va fi funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius.

Palas Ice are sesiuni de patinaj de luni până joi, de la ora 12:00 până la 21:30, iar în weekend, distracția începe de la 11.00 și se încheie vineri și sâmbătă la ora 22.30, în timp ce duminică, la ora 20.30. Palas Ice oferă și cursuri pentru începători în fiecare miercuri de la ora 16:00 și sâmbăta de la 09:00. Totodată, știm că unii dintre voi au mai multă experiență pe gheață și, de aceea, sunteți invitați miercurea, de la 16:50, dar și sâmbăta, de la ora 10.00, la cursul pentru avansați.

Cei care vor să plutească pe gheață timp de o oră și jumătate trebuie să știe că de luni până joi intrarea este 10 lei pentru copii și 18 lei pentru adulțiDe vineri până duminică, tariful pentru cei mici este de 12 lei, iar pentru cei mari, 20 de lei. Dacă ești cu adevărat pasionat și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție abonamente, cu prețuri care pornesc de la 70 de lei. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Palas Ice, cu 15 lei.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: