Pasarea Rock LIVE @Parcul Palas

pasarea rock
Marti, 13 octombrie 2015, de la ora 19:00, in Parcul Palas sunteti invitati la Pasarea Rock – concert de muzică folk-rock, rock progresiv, etno rock susţinut de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan, alături de alți instrumentiști și orchestra Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești, dirijor: Vlad Mateescu.

Pasărea Rock este un proiect muzical nou lansat pe piaţa muzicală din România (pe 25 martie 2014), dar de şcoală veche, cu membri fondatori care nu mai au nevoie de nicio introducere. Este vorba de legendele rock Mircea Baniciu (solist vocal, chitară), Josef Kappl (chitară bass, voce) și Ovidiu LipanȚăndărică (tobe, percuție), care, alături de instrumentiștii  Sorin Voinea (clape) și Nicu Patoi (chitare) și de Flaviu Crișan (recitare), precum și de Orchestra simfonică a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești, dirijată de Vlad Mateescu, vor susține un concert de muzică folk-rock, rock progresiv și etno rock.

În deschidere va concerta legendara formaţie ieşeană Roşu şi Negru, readusă în viaţa muzicală la Iaşi la iniţiativa lui Cosmin Marcovici, tenor al Operei Naţionale Române Iaşi.

De menționat este faptul că alegerea Parcului Palas drept loc al acestui concert a venit ca urmare a dorinței ieșenilor, așa cum aceasta a fost exprimată în cadrul campaniei de consultare publică inițiate de Primăria Municipiului Iași, opinie potrivit căreia centrul orașului trebuie degrevat de unele manifestări zgomotoase, iar evenimentele laice și cele religioase să fie delimitate.

 

Accesul la majoritatea evenimentelor din cadrul Sărbătorilor Iaşului este liber, iar Primăria Municipiului Iaşi, alături de partenerii săi, aşteaptă ca ieşeniii şi toţi cei care vizitează în această perioadă Capitala Moldovei să participe într-un număr cât mai mare la manifestări!

INFO

www.sarbatorileiasului.ro

www.facebook.com/sarbatorileiasului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: