(ANULAT) Pasarea Rock lanseaza albumul ”Legenda”

pasarea-rock-995

Evenimentul de lansare a primului album “Legenda” –> 31.10 – Pasărea Rock, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 31 Octombrie 2016, orele 19, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi, s-a amânat din motive organizatorice! Evenimentul a fost reprogramat pentru data de 21 Ianuarie 2017  în Underground The Pub si … a fost anulat din nou. Mai jos, reproducem explicatia organizatorilor:

“Concertul Pasărea Rock – Baniciu, Kappl & Lipan se ANULEAZĂ! Din păcate vă anunțăm că lansarea albumului “Legenda” nu va mai avea loc din motive organizatorice! Vă mulțumim pentru înțelegere!” Underground Pub

Pasarea Rock, un proiect pornit in 2014 de catre Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica, avea sa-si doresca sa continue ceea ce au inceput impreuna cu formatia care i-a consacrat, Phoenix. Iata ca numai dupa doi ani si jumatate de la infiintare, Pasarea Rock este intr-o forma de zile mari, asta si datorita artistilor extraordinari care intregesc formula, Sorin Voinea si Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artistii au muncit, au compus, au reochestrat, si iata ca a aparut primul album intitulat LEGENDA. care “suna extraordinar”, dupa cum spun insusi artistii.

Mircea Baniciu: “Este cel mai bun album la care eu personal am participat.” Ovidiu Lipan Tandarica: “Acesta este un album de esenta tare!” Josef Kappl: “Acest album te atrage intr-o lume aparte din care nu poti evada decat dupa ascultarea lui.

Muzica pe care o veti asculta odata cu albumul LEGENDA. continua ceea ce s-a pornit acum multi ani cu Phoenix, dar la un nivel muzical superior. Albumul contine 12 piese care sunt fie piese in prima auditie (Rapirea miresei, Fresca pitoreasca), piese noi, compuse special pentru Pasarea Rock (Legenda, Praznic naprasnic, Zoreaua, Fagul si Iedera, Epitaf, Hora fara de hotar, Calusandra), piese reorchestrate din repertoriul operei rock-simfonice Mesterul Manole si Mircea Baniciu (Pe Arges in jos, Hanul ulciorului nesecat, Origine).

De la infiintare, Pasarea Rock a lansat un album LEGENDA, două EP-uri ( Legenda, Calusandra) si un videoclip (Praznic naprasnic), iar turneele sustinute de Pasarea Rock au confirmat la nivel national succesul proiectului.

Albumul LEGENDA. este esenta existentei unei trupe prezenta pe piata muzicii romanesti de doi ani si jumatate, fiind rodul muncii consecvente si reprezentand renasterea genului muzical, cu influente din folclorul romanesc si cel balcanic.

REZERVARE

Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-21.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: