Pasarea Colibri – 19 ani

Formatia Pasarea Colibri va sustine un concert aniversar la Sala Palatului, pe data de 25 noiembrie 2011, de la ora 19.30.

Concert Pasarea Colibri - 19

Trupa va sarbatori 19 ani de cind Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat impreuna intr-un spectacol prezentat de Florian Pittis!

Pasarea Colibri va sarbatori astfel 19 ani de la momentul in care Mircea Baniciu si Mircea Vintila au cantat prima oara impreuna in cadrul unui spectacol care era prezentat de Florian Pittis, anunta pagina oficiala de Facebook a grupului.

Mircea Baniciu si Mircea Vintila vor concerta alaturi de un band format din: Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cristi Iorga si Marian Mihailescu.

Printre cele mai cunoscute melodii interpretate de Pasarea Colibri se numara “Esarfa in dar”, “Miruna”, “Vara la tara”, “Laptaria lui Enache”, “Mielul”, “Mugur de fluier”, “Andrii Popa”.

Biletele pentru concertul Pasarea Colibri s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, in retelele magazinelor Humanitas, Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Carturesti si Domo si online pe bilete.ro, eventim.ro, ticketpoint.ro, myticket.ro si blt.ro.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 200 lei
Categoria 2: 150 lei
Categoria 3: 100 lei
Categoria 4: 80 lei
Categoria 5: 50 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: