Partia Pojorata, Malini

partia malini suceava

Pârtia de schi si teleschiul sunt amplasate în partea de sud a comunei, si anume în satul Valeni , la iesirea spre pasul Stânisoara , pe un versant nordic, pe partea dreapta a pârâului Suha Mare.

Pârtia de schi este de categorie usoara spre medie, are o lungime de 800 m, este dotata cu telescaun cu doua locuri, nocturna si centru de inchiriere echipament sportiv, fiind omologata de Ministerul Turismului.

Traseul pârtiei se desfasoara pe partea stânga (în sensul de coborâre) a teleschiului ce o deserveste având o forma aproximativ semicirculara fata de axul teleschiul. Statia inferioara a teleschiului se afla la o altitudine de circa 603 m  iar statia superioara este amplasata la o altitudine de aproximativ 706 m . Traseul teleschiului uneste în linie dreapta cele doua statii.

DATE TEHNICE

PARTIE: Lungime = 800 m. Diferenta de nivel = 106 m. Panta medie = 19 %. Latime medie = 40 m. TELESCHI: Lungime = 508 m . Diferenta de nivel = 103 m . Viteza = 3,20 m/s Capacitate transport= 1000 pers/h. Tipul teleschiului = teleschi cu agatatori ficsi – bipost. PROGRAM: de vineri pana duminica si sarbatorile legale: 10:00 – 22:00.

INFO

Primaria Malini

comunamalini.ro/partie-ski

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: