PARTEnPARTE – gala de box caritabila


O gala de box cu scop caritabil (tombola) pentru copiii afectati de Sindromul Down. Boxerii prezenti in ring sunt persoane care practica de placere sportul cu manusi si nimeni nu a practicat vreun sport de contact la nivel de performanta sau sa fie legitimat la vreun club de profil.

Provoaca-ti prietenul la un meci de box in fata unui public asurzitor, in fata prietenilor si familiei tale. Boxul poate fi practicat de oricine dar nu oricine are curajul, ocazia si oportunitatea de a urca in ring.

Participanții au avut ocazia să se antreneze gratuit și pot continua antrenamentul până în ziua evenimentului alături de profesioniștii de la GYM BOX Iași. GYMBOX și PARTEnPARTE îți pun la dispoziție echipamentul necesar pentru marele meci, dacă dorești să participi!

În anul 2016, GYM BOX IAȘI a avut un proiect asemănător prin care a donat în urma evenimentului din 1 iunie 2016 o sumă de bani către Spitalul Clinic de Urgență Sf. Maria din Iași.

PARTEnPARTE transforma visul in realitate.

Nu vor lipsi spectacolul, atmosfera incendiara si alte suprize. Sunteti asteptati miercuri, 1 martie 2017, la Sala Polivalenta Iasi, incepand cu ora 18:00.

INSCRIERE

Înscrierile pentru cei care doresc să urce în ring se fac la numărul de telefon 0748.425.412 sau direct la GYM BOX Iași. Cei din Iași au ocazia să participe la acest spectacol ce va avea loc pe 1 martie 2017, ora.18.00 sau pot face donații pentru aceeași cauză în contul : Asociația Clubul Sportiv GYM BOX Iași, contul deschis la BRD-RO92BRDE240SV85844092400. La detalii plată puteți trece donație eveniment Sindrom Down.

INFO

GYM BOX

www.facebook.com/GymBoxIasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: