Paris, mon Amour a Jassy/ Spectacol caritabil

paris, mon amour

Teatrul Bon Ton revine pe scena ieseana cu un spectacol caritabil

Dupa o absenta de 3 ani, Teatrul Bon Ton – in forma sa actuala HolzBankTheater Deutschland – revine pe scena ieseana joi, 16 august, cu spectacolul “Paris, mon Amour”. Acesta va fi jucat in scop caritabil incepand cu ora 19, in Sala Pod Pogor-Fiul, din cadrul Muzeului Literaturii din Copou.

Ozana Costin, Cristian Costin, Sefan Costin si invitatul acestora, Mihai Ailenei, vor oferi publicului iesean „o ora de muzica frantuzeasca (Edith Piaf, Joe Dassin si Jacques Brel), versuri ale poetului Jaques Prevert, povesti de iubire, clarinet si pantomima. „In lunile martie si aprilie am jucat in Germania trei spectacole gratuite pentru copii, «biletul de intrare» fiind o jucarie sau hainute pentru copiii din judetul Iasi care au avut de traversat o iarna cumplit de grea. Raspunsul venit prompt si am reusit sa strangem multe lucruri pe care dorim sa le aducem in Romania. De aceea organizam acest spectacol, o seara artistica speciala si cu scop caritabil. Invitandu-va alaturi de noi in seara de 16 august, speram ca nu ne-ati uitat si ca ne veti fi din nou alaturi, ca intotdeauna, in proiectele noastre socio-teatrale. Veti petrece o seara gandind si traind parizian in Podul Pogor.

Intrarea se face pe baza de invitatii ce pot fi rezervate telefonic la numarul 0736167143 sau la adresa de mail: holzbanktheater@yahoo.com. Suma minima de la care porneste donatia dumneavoastra este de 20 de lei”, mentioneaza organizatorii. In Germania, spectacolul este apreciat de public si a beneficiat de cronici favorabile in presa culturala. „«Paris, mon Amour» este o ora de muzica frantuzeasca: Edith Piaf, Jaques Brell, Adamo, Joe Dassin, un amestec de chansonette si poezie – versurile cantecelor in forma de poem in limba romana, alaturi de pantomima si sunetele clarinetului – live.

Spectacolul este ca o plimbare a trei artisti pe Champes-Elyssee, o cantareata, un pictor si un clarinetist care-si cauta norocul pe celebrul bulevard”, sublinia cotidianul local din Wolfsburg. O alta publicatie din Wolfsburg aprecia evolutia artistica a celor trei ieseni: „In rolul ei principal, Ozana Costin straluceste nu numai ca o excelenta actrita, ci ne convinge de calitatile ei muzicale definitiv. Cu ea pe scena joaca si sotul sau, Cristian Costin, cat si fiul Stefan. Spectatorii au trait o seara de teatru, de muzica, care i-a lasat «fara suflare»”.

Sursa: Ziarul de Iasi

REZERVARI

Telefon 0736.167.143

E-mail holzbanktheater@yahoo.com

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: